کیک خیس شکلاتی یا مرطوب نوعی کیک شکلاتی است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین انواع کیک هاست.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

ابتدا آرد، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید (مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید).

کیک خیس

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

کیک خیس

مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید. تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید. پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

کیک خیس

گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید. داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید.

پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید. میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.