خشک کردن سبزی در ماکروفر
سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید ( برگ های سبزی را از ساقه جدا کنید ). سبزی ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی ها گرفته شود ( روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد در غیر اینصورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد ).
تکه ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید ( سعی کنید سبزی ها روی هم قرار نگیرند ). ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.
حدود 1-2 دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم است ( هر 10 ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید ) ، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید. این روش برای خشک کردن انواع سبزی ها کاربرد دارد.
نکته : همچنین میتوانید ساقه های سبزی را جداگانه و با همین روش در ماکروفر خشک کنید اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن لازم است.
دیدگاه های ثبت شده
سلام من هر بار سبزی در مایکرویو خشک میکنم به هیچ وجه بو مزه نداره انگار یه مشت علفه خشک تحویلم میده … میشه بگید چرا ؟
چون که به علتی که زیرا!??
خیلی جالب بود من همیشه کلی وقت صرف این کار میکردم
خیلی جالب است و از شما تشکر می کنم