پودینگ استوایی پینا کولادا
پینا کولادا، نوشیدنی ملی پورتو ریکو است. این نوشیدنی استوایی فوقالعاده و هیجان انگیز از شیر نارگیل و آب آناناس تهیه میشود. گاهی در آن از خامه و بستنی هم استفاده میشود و گاهی با تکههای یخ به مقدار زیاد مخلوط میشود. اغلب برای تزیین این نوشیدنی از یک حلقه آناناس و یک گیلاس استفاده میشود. البته ما در این جا در مورد طرز تهیه پودینگ پینا کولادا صحبت میکنیم. مواد اصلی پودینگ هم مانند نوشیدنی شیر نارگیل و پوره آناناس هستند. شما میتوانید این پودینگ را همراه با بستنی وانیلی میل کنید و یا آن را با تعدادی یخ در مخلوط کن بزنید و به این ترتیب آن را خنک میل نمایید. طرز تهیه: ابتدا موز را پوست بکنید و به صورت حلقههایی به ضخامت ۲ سانتیمتر خرد کنید. آناناس را هم بکوبید و له کنید. شیر نارگیل، شیر، شکر، پودر نارگیل، نشاسته ذرت، تخم مرغ و خلال پرتقال را در یک شیرجوش یا قابلمه بریزید و هم بزنید. شیرجوش را روی شعله متوسط قرار دهید. تکه های موز را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که پودینگ غلیظ شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و تا داغ است کره و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره آب شود. صبر کنید پودینگ کمی خنک شود. در آخر آناناسها را اضافه کنید و پودینگ را زیر و رو کنید. حال پودینگ پینا کولادا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با چیزهایی از قبیل خامه، نارگیل و آناناس تزیین کنید. نوش جان!پودینگ استوایی پینا کولادا
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام و خسته نباشید
می خواستم بپرسم این دسر کاملا خودش رو میگیره وقتی تو یحچال گذاشته بشه؟ یعنی میشه تو یه ظرف بزرگ درست کرد یا باید برای هر نفر تو یه ظرف کوچیک درست بشه؟