نان آلمانی بدون ورز دادن
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
درود بر شما .
من از دیروز تا حالا دوبار این نون رو پختم ولی روش خشک میشه و یه بخشهایی از توی خمیر خام موند و نپخت.
کلی هم برق و انرژی مصرف شد چون فرم برقی .
حتی تو نون دوم گفتم شاید زمان پخت بالاس زمان رو کم کردم توی فر هم آب گذاشتم برای بخار ولی بازم درست از آب نیومد نمیدونم ایراد کار کجا بود .
سلام . متشکرم بخاطر دستورات پختتون و بخصوص این نان .
میشه مقدار اردو به گرم بگید؟
سلام و روز بخیر
این نون حتما باید در ظرف دربسته پخته بشه؟
عالیه?
سلام، من این نان رو درست کردم، خیلی خشک و سفت شده، دلیلش چیه ؟
واسه منم همونطور شد دوبار هم پختم و تست کردم توش بعضی جاهاش خام موند روش خشک و سفت شد
سلام اکر خمير ما قبل از زمان موعود يا استراحت خمير روي سطح خمير حباب حباب بشه مثلا هنوز هشت ساعت نشده ولي خمير روش پر از حبابه باز بايد تا هشت ساعت صبر کنم يانه هر وقت حبابها ظاهر شد برم براي پخت
سلام دستور پخت همه غذاها تون عالیه.
برای پخت این نون نوع آردش مهم نیست؟
ممنون از لطفت.
آرد ساده (آرد همه منظوره) باید باشه.
تو نوع خودش بد نیست
فوق العاده.۵ستاره.ممنون و سپاسگزارم از لطفی شما.
سلام خسته نباشید ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار میذارین
بنده شاطر نون فانتزی هستم و ازین اطلاعاتتون زیاد استفاده میکنم البته با کسب اجازه از شما
سوالی که داشتم در مورد پخت نون المانیه که توضیح دادین
میشه از قالب تست بجای قابلمه استفاده کرد؟؟؟
خواهش می کنم میثم عزیز. من خودم تا حالا تو این قالبا درست نکردم ولی چون مخصوص پخت نانه و در هم داره پس حتما میشه این نون رو توش درست کرد. فقط نان آلمانی که تو این قالب بپزی دیگه اون حالت گرد و قرص مانندش رو نخواهد داشت.
ممنون از شما
امتحان میکنم ببینیم چجوری میشه