کوکوی هویج و سیاه دانه
کوکوی هویج و سیاه دانه غذایی ساده و سالم است که می تواند به عنوان یک میان وعده کوچک و یا دورچین غذاهای اصلی سرو شود. هویج سرشار از ویتامین همراه با سیاه دانه که داروی بیماری های مختلف است معجزه می کند. حتی می توانید کوکوی هویج و سیاه دانه را در مهمانی ها به عنوان فینگرفود سرو کنید. طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک سینی فر بزرگ یا دو سینی متوسط را با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا، هویج ها را با رشته کن، رشته کنید یا رنده کنید و کنار بگذارید. حال، آرد نخودچی و تخم مرغ را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. زردچوبه، سیاه دانه، پودر زنجبیل و فلفل را به آنها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. سپس هویج های رشته شده را هم اضافه کنید و اگر تکه بزرگی از آن باقی مانده با قاشق آن را از وسط نصف کنید. کمی نمک هم اضافه کنید و مجدداً مواد را مخلوط نمایید. مواد را قاشق قاشق روی کاغذ روغنی بریزید و بین آنها به اندازه کافی فاصله خالی بگذارید. سپس با ته قاشق کوکوها را کمی صاف کنید و به آنها شکل بدهید. سپس کمی از روغن گیاهی را روی هر کدام از آنها بریزید و سینی را در فر قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید (یا تا زمانی که کوکوها طلایی رنگ شوند). حال کوکوی هویج و سیاه دانه را از فر خارج کنید و همراه با ماست و خیار غلیظ و خوشمزه سرو کنید یا دور بشقاب غذایتان بچینید.کوکوی هویج و سیاه دانه
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸