کوکی ساده قهوه
طرز تهیه: کره و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید. یک ظرف بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و وانیل و قهوه را به آن اضافه کنید. مخلوط را آنقدر خوب بهم بزنید تا کمی پف کند.
در ظرفی دیگر آرد، وانیل، بکینگ پودر، دارچین و نمک را باهم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس مواد آردی را آرام آرام اضافه کنید و تا حدی که مواد شیرینی خمیری و یکدست شوند هم بزنید. دقت کنید که هم زدن بیش از حد باعث می شود خمیر شل شود.
1 ساعت روی خمیر شیرینی را بپوشانید و در مکانی قرار دهید. در فاصله یک ربع آخر، فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید.
خمیر را روی تخته آشپزی پهن کنید. بهتر است قطر خمیر 1 سانتی متر باشد. حالا با استفاده از یک قالب گرد، کوکی ها را ببرید و روی کاغذ شیرینی قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آنها کمی طلایی رنگ شود.
دیدگاه های ثبت شده
میشه بجای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کرد؟!
سلام..اگه میشه طرزتهیه شیرینی هایی که نیازی به فر ندارن رو بزارین واقعا ممنون میشم?
نصف لیوان کره منظور کره آب شده
نه عزیزم کره در حالت معمولی منظور هست.
آموزشاتون حرف نداره من به شخصه چند تاشو تست كردم عالي بود ممنون
خواهش می کنم دوست عزیز!