آموزش تزیین کیک با فوندانت مدل رنگین کمان
برای این تزیین زیبا به کیک ساده اسفنجی در چند رنگ ، خمیر فوندانت و خامه یا باتر کرم نیاز دارید.
ابتدا کیک اسفنجی را رنگ های مختلف آماده کنید ( وقتی مایه کیک آماده شد مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید و در فر بپزید ، بدلیل اینکه کیک چند لایه است میتوانید مایه کیک را در مقدار 1/2 یا 1/3 دستور اصلی آماده کنید و داخل قالب بریزید ، مدت پخت هم به همان نسبت کمتر میشود ).
لایه های کیک را به نوبت آماده کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس لایه ها را روی هم قرار دهید ، روی هر لایه کیک با برس مقداری شیره یا آب کمپوت بزنید و روی آن را با خامه فرم گرفته یا باتر کرم پوشش دهید ( میتوانید میان لایه ها از موز ، گردوی خرد شده ، پودر نارگیل و ... هم استفاده کنید ).
خمیر فوندانت را به رنگ هایی که دوست دارید آماده کنید ( میتوانید رنگ خمیر را با توجه به رنگ کیک آماده کنید تا پس از برش هماهنگی زیبایی داشته باشید ).
مقداری از خمیر بردارید و روی سطح کار بگذارید و با استفاده از ابزار آن را به صورت نواری پهن کنید سپس یک سمت خمیر را با ابزار چین دهید ( خمیر را روی سطح کار بگذارید و با حرکت یکنواخت ابزار روی لبه خمیر آن را چین دهید ).
روی کیک را با لایه ای از خمیر فوندانت پوشش دهید ( دقت کنید که خمیر بیش از اندازه ضخیم نباشد ) ، لایه های رنگی که از خمیر فوندانت آماده کرده اید را به نوبت روی سطح کار قرار دهید و با آب به لایه زیری متصل نمایید.
نکته ها : در زمان اضافه کردن رنگ خوراکی به مایه کیک دقت کنید که بیش از حد رنگ اضافه نکنید بدلیل اینکه طعم کیک را تغییر میدهید ، رنگی که در مایه کیک ایجاد میشود پس از پخت تیره تر خواهد شد.
دیدگاه های ثبت شده
زیباست خیلی زیبا!!!!
باهات موافقم