آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو
آرتیشو دارای خواص فراوانی است و استفاده از آن در برنامه غذایی توصیه شده است
لبه های برگ های آرتیشو را که تیز است همانند شکل یا استفاده از قیچی یا چاقو برش بزنید
بخش بالای آتریشو را ببرید و جدا کنید ، ساقه ارتیشو را با چاقو جدا نمایید
لیمو ترش را از وسط نصف کنید و روی برگ های آرتیشو بزنید
داخل ظرفی اب و برش لیمو ترش بریزید ، آرتیشوها را 15 دقیقه در آن خیس دهید و ابکشی کنید
آرتیشوها را داخل قابلمه ای بریزید ، چند لیوان آب و مقداری نمک و روغن اضافه کنید
با حرارت ملایم اجازه دهید آرتیشوها بپزند ، هر زمان برگ آرتیشو به راحتی جدا شد یعنی پخته است
دیدگاه های ثبت شده
سلام مصرف ارتیشو چیه واز کجا تهیه کنیم مرسی نیلو فر جون
فاطمه جان غذاهای مختلفی از آرتیشو یا کنگر فرنگی تهیه میشه که دستورشو میذارم ، از بازار روز بخش میوه و سبزی میتونی تهیه کنی
سلام نیلوفربانو… وای چه چیزایی در دنیا وجود داره که من خبر ندارم!!!!!!!!!!!!
ندا جان خواص درمانی فراوونی هم داره 🙂