تست پوره باقالی و ميگوي شيرين
طرز تهیه: برای آماده سازی كره ی ترخون، در كاسه اي كوچك كره و ترخون و كمي نمك را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. كاسه ي كوچكي را از آب و يخ پر كنيد و كنار بگذاريد. يك قابلمهي كوچك آب را جوش بياوريد و پيمانه قاشق چایخوری نمك به آن اضافه كنيد. باقالی را به مدت 1 دقيقه در آب جوش بجوشانید. سپس آبكش كنيد و در آب و يخ بريزيد. پس از خنك شدن باقلا با دست پوست آن را بشكافيد و جدا كنيد و در كاسه اي بريزيد. (اگر از نخود فرنگی استفاده مي كنيد اين مرحله لازم نيست.) در تابه ي متوسط روغن را روي شعله ي متوسط داغ كنيد. پياز و ½ نمك را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز سبك شود (5 تا 6 دقيقه). باقالی را اضافه كنيد و 3 تا 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا نرم شود. مخلوط را در غذاساز بريزيد و با خامه، 1 قاشق كره ی ترخون و باقيمانده نمك ميكس كنيد تا نرم و يكدست شود. در تابه ي متوسط كره را روي شعله ي متوسط آب كنيد. ميگو را اضافه كنيد و به آرامي طبخ كنيد. به مدت 1 دقيقه كره را روي ميگوها بريزيد تا شروع به گرد شدن كنند. ميگوها را نمك بزنيد و برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز پخته شود (1 دقيقه). سپس در كاسه اي بريزيد و آب ليمو بزنيد. باقيمانده ي كره را روي تست ها بماليد و كمي نمك روي آن بپاشيد. نانها را برشته كنيد. براي سرو روي هر نان مقدار زيادي از پوره ي باقلا بريزيد. اسفناج را به ميگو اضافه كنيد و روي باقالی بريزيد. تست خوشمزه را سرو کنید.طرز تهیه تست پوره باقالی و ميگوي شيرين
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸