بخش مهمی از میز غذا در مهمانیها و جشنها به انواع اردورها اختصاص دارد. احتمالا کلمه اردور قبلا بارها به گوشتان خورده است. اردورها انواعی از پیشغذاها مانند سوپها، سالادها، فینگرفودها و مانند آنها هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمانها سرو میشوند. اردورها اغلب با چند ماده اولیه محدود و در زمانی کوتاه درست میشوند.
امروز در ایران کوک قصد داریم طرز تهیه یکی از انواع معروف اردور به نام اردور تن ماهی را آموزش دهیم. این اردور خوشمزه، فینگرفودی جذاب است که میز غذای شما را شیکتر و جذابتر خواهد کرد. اردور تن ماهی با تن ماهی، پنیر خامهای، خیار، کره، سیر، شوید و لیموترش درست میشود و ترکیب این مواد در کنار یکدیگر، طعمی دلچسب و متفاوت را میسازد.
طرز تهیه اردور تن ماهی
مرحله اول کره را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس، خیارها را با پوست حلقه حلقه کنید. درون کاسه کره نرمشده و پنیر خامهای را باهم خوب مخلوط کنید. در ادامه سیر رندهشده و فلفل را به مواد اضافه نمایید. مرحله دوم آب لیمو ترش و مقداری شوید را به مخلوط کره و پنیر اضافه کنید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا سس اردور آماده شود.مرحله سوم خیارها را داخل ظرف بچینید. سپس، روی هر خیار مقداری از سس اردور آمادهشده بریزید و با فشار قاشق، سس را به حلقه خیار بچسبانید. مرحله چهارم مقداری تن ماهی روی سس قرار دهید و در آخر با مقداری شوید روی اردور را تزیین کنید. اردور تن ماهی را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
عالی
ممنون متین جان 🙂