سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود
. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.
طرز تهیه سس بشامل لازانیا
مرحله اول :
آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
مرحله دوم:
پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
نکته ها طرز تهیه سس بشامل مخصوص لازانیا:
این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
دیدگاه های ثبت شده
👌
ممنون که همراه سایت ایران کوک هستید فاطمه عزیز
باسلام م احترام
توضیحات بسیار عالی بود . ممنونم
سلام،
خوشحالم شدیم که خوشتان آمد
ترکیب اردو کره رو اجازه بدید که سرد شه شیر رو هم داغ نکنید سرد بریزید خوب بزنید بهم بدون شعله بعد که حل شد شعله رو روشن کنید تا ترویب عمل بیاد نکته اینه که ارد وقتی در حرارت بالا با مایعات ترکیب شه روش لایه ای نیمه پز میشه و تشکیل گلوله میده اول سرد قاطی کنید بعد روشن کنید زیرشو دوباره
دو سطر مطلبه بیست تا تبلیغ از در و دیوار سایتت بالا میره. حال آدم به هم میخوره
سلام به جای کره از چی استفاده کنم؟
سلام برای اینکه لازانیا رو شب قبل آماده کرد و بیات نشه چیکار باید کرد
ممنون از اموزش خوبتون موفق باشید
سلام میشه توش خامه هم ریخت ؟؟؟
سلام میخوام امشب با این سس لازانیا درست کنم ،امیدوارم خیلی خوب بشه ،از آموزشتون ممنون
سلام ممنون خیلی عالی شد. امروز تولد مامانمه براش لازانیا درست کردم خیلی خوشش اومد.
نوش جان. تولدشون مبارک 😀
من لازانیا را دوست دارم
4
ای جان. نوش جونتون پسر مهربون اواین کامنت چه حس خوبی داشت
عالی بود
سلام ببخشید منظورتون از ارد سفید کدوم ارده؟ همین اردی که باهاش شیرینی و کیک درست میکنیم؟
سلام. بله عزیزم همونه. آرد سفید رنگی هست که هم سوپرمارکتا دارن و هم لوازم قنادی ها.
دارم درست میکنم ان شالله که خوب میشه
خیلی هم عالی….خبرشو به ما هم بدید
سلام
دستتون درد نكنه عاااااااالي
سلام
دستتون درد نكنه واقعا خسته نباشيد
ميخوام امشب براي افطار لازانيا درست كنم واز اين سس كهاموزش داديد .
اگه ادویه و زرد چوبه هم اضافه کنید خیلی خوش طعم و بو میشه
سلام
ممنون از مطالب خوبتون
سس سفیدی که برا ذرت مکزیکی گفتین همین سسه؟
سلام. خواهش میکنم. برای ذرت مکزیکی هم همین هست.
سلام.ببخشید سس رو باید در چه مرحله ای روی لازانیا ریخت؟بین لایه ها قبل گراشتن تو فر؟روی لازانیا قبل گذاشتن تو فر؟یا بعد از پختن تو فر باید بریزیم روش؟
الهام جان سس رو قبل از قرار دادن لازانیا تو فر لایه لایه روی مواد می ریزیم. یعنی یه ورقه لازانیا، یه لایه مواد داخل لازانیا و بعد یه لایه سس، به همین ترتیب.
میتونی این پست رو بخونی که هم سوالت بهتر جواب داده بشه و هم طرز تهیه یه لازانیای خوشمزه رو یاد بگیری.
لازانیا با گوشت چرخکرده
عالی و بینظیر
خیلی خوشمزه میشه بار دومیه که اومدم دستورشو نگاه کردم و درست کردم. اولش فک میکردم شیر داره شاید جالب نشه. اما امتحان کردم
وای من درست کردم عالی بود طمعش
نوش جان!
عالیه
سلام دستور سس سفيد عالى بود
ممنونم
نوش جون عزیزم!
سلام واقعا ممنون بابت توضیحاتتون
من امشب برای اولین بار درست کردم و خیلی خوب و خوشمزه شد. اتفاقا فرگاز هم نداشتم و توی ماهیتابه درست کردم. خواستم ازتون تشکر ویژه کنم.
موفق باشید
سلام مریم جان، چقدر خوب و عالی! خواهش می کنم 🙂
خیلی عالی بود
سلام . با تشکر مفید بود 🙂
ممنون از راهنماییتون
سلام نیلوفرجون من اولین باره میخوام از سس مخصوص لازانیا استفاده کنم امیدوارم خوب بشه آخه واس مادرشوهرم میخوام درست کنم نمیدونم با ذائقه مشکل پسند ایرانی جور درمیاد یا نه امیدوارم خوب بشه تشکر
عالی بود
خییییییییییییلی متشکر، عالی بود:-)
ممنون
مرسی عالی بود
ممنون ملیکا جان 🙂
سپاسگزارم . تا حالا از این سس استفاده نکردم قراره امشب درست کنم و امیدوارم خوشمزه بشه
خواهش میکنم بانو جان ، امیدارم درست کنی و از طعمش لذت ببری 🙂
خوب بود
ممنون 🙂
فلفل وکمی نمک خوب میشه
منم متشکرم
از دستور غذایی خیلی خوب شما خیلی متشکرم
خواهش میکنم حمیده جان 🙂
سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون من چند تا سوال در مورد پخت لازانیا دارم 1.موقع درست کردن سس سفید همیشه ارد داخل سس گلوله گلوله میشه2. همین طور گوشتی که به عنوان سس استفاده میکنم بعد از پخت یه مقدار سفت میشه و زیر زبون میادش.واقعا ممنون میشم
ممنون عزیزم ، آیدا جان باید موقع مخلوط کردن خوب هم بزنی تا گلوله نشه اما اگه دیدی داره گلوله میشه میتونی وسط اضافه کردن شیر سس رو از صافی رد کنی و مجدد روی حرارت بذاری و بقیه شیر رو اضافه کنی تا یکدست بشه ، سوال دوم رو متوجه نشدم ! 🙂