اسپاگتی با سس راتاتوی
طرز تهیه: اسپاگتی را در آب جوش بجوشانید تا بپزد. سپس آن را آبکشی کنید.
یک تابه نچسب انتخاب کنید و بادمجان، کدو سبز، پیاز، سیر، فلفل سبز و گوجه فرنگی را داخل آن بریزید و تفت دهید. حال سرکه سفید، ریحان تازه، پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
اسپاگتی را به ظرف دلخواهتان انتقال دهید و سبزیجات کبابی را روی آن بریزید و با پنیر پارمزان تزئین کنید. به دلخواه هم می توانید کمی ظرف را در فر قرار دهید.
دیدگاه های ثبت شده
به جای سرکه میتونیم چیزدیگه ای استفاده کنیم؟