طرز تهیه کیک توت فرنگی و لیموناد
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
خیلی عالی بود ببخشید فراستیک را چگونه درست کنیم
با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت محشرتون یه سوال داشتم وقتی میخایم کیک رو با باتر کرم و یا کرم های شکلاتی کاور کنیم آیا باید مثل زمانی که با خامه کاور میشه، با شهد کیک رو مرطوب کرد؟؟؟ اگه زود تر جواب بدید ممنون میشم اخه برای اولین بار میخام کیک تولدم رو خودم درست کنم.
با سلام و تشکر از سایت محشرتون
یه سوال داشتم برای اینکه روی کیک رو با باتر کرم و یا کرم های دیگه کاور کنیم باید اول مثل زمانی که خامه کشی میکنیم سطح کیک رو با شهد مرطوب کنیم؟؟؟ اگه جواب بدید ممنون میشم چون مهمه برام. اخه برای اولین بار میخام کیک تولدم رو خودم درست کنم.
سلام. خیلی ممنونم فرزان عزیز. نیازی نیست کیک رو مرطوب کند. به همون صورت هم میشه روی کیک رو کاور کرد.
سلام مرسی از این دستور پخت جدید،سوالی که دارم اینه که نمیشه تمام مپاد رایکجا پ۷ت و بعد کیک را برش زد(مانند کیک اسفنجی)
و۱چیز دیگه اینکه فراستیگ چیه؟?
سلام عزیزم. خواهش می کنم. اگر تمام مواد را یکجا بریزید باید مدت زمان پخت بیشتر باشه یعنی تقریبا 4 برابر. فراستینگ کیک هم رومال کیک هست که بنا به دلخواهتون میتونین درستش کنیند یا آمادشو بخرین.