طرز تهیه کیک هویج و گردو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگرادروشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند ، شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا یکدست شود سپس روغن ، اسانس وانیل و پوره سیب را اضافه کنید ( چند سیب را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود سپس له کنید تا به شکل پوره درآید ، از پوره کمپوت سیب هم میتوانید استفاده کنید ).
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود ، پس از اینکه مایه کیک یکدست شد میتوانید هویج پوست گرفته رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه کنید ( میتوانید به جای گردو از مغزهای دیگریا از ترکیب چند مغز هم استفاده کنید ).
قالب را چرب کنید یا ته قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید ( اگر قالب تان بزرگ است 1 قالب کافی میباشد اما اگر قالب تان کوچک است از 2 قالب برای تهیه کیک استفاده کنید ، تا نیمه قالب را با مایه کیک پر کنید ) ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 - 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
طرز تهیه کرم کیک : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم 1 دقیقه بزنید سپس سرعت را زیاد کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید تا بافتی سبک و کرکی پیدا کند ، در ادامه پنیر خامه ای یا خامه سرد را کم کم اضافه کنید و بزنید تا بافت کرم یکدست شود ، کرم را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری اسانس وانیل هم اضافه کنید ).
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، پس از 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس به 2 قسمت کیک را برش بزنید ( اگر از قالب 2 قلو استفاده کرده اید نیازی به برش زدن کیک نیست ) ، کرم فرم گرفته را از یخچال خارج کنید و کیک را با آن تزیین نمایید.
پس از روکش کردن کیک میتوانید آن را با گردوی خرد شده و مقداری عسل تزیین کنید ، کیک را 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید ( مقدار کرم را میتوانید تا 2 برابر افزایش دهید ، همچنین به جای 1 لیوان شکر میتوانید از همان مقدار عسل استفاده کنید ).
دیدگاه های ثبت شده
سلام
سپاس از دستور پخت
ممکنه مقدار بکینگ پورد و جوش شیرین و مواردی از این دست رو به سی سی یا گرم هم بفرمایید
ممنونم
سلام
من این کیک رو پختم، متاسفانه خمیر شد. در زمانهای بیست و سی دقیقه خلال دندون توی کیک زدم اما چیزی به خلال دندون نچسبید و فکر کردم که پخته اما متاسفانه خمیر خمیر بود. علت رو میفرمایید
سلام ببخشید من قالب مستطیل دارم که طولش ۲۸سانت هست این مواد رو میتونم توو اون قالب بریزم؟ منظورم اینه که قالبم برای این کیک بزرگ نیس؟بعدش اینکه توو این دستور شیر نیازی نیست؟این کیک برای ده،دوازده نفر کافیه؟ممنون میشم اگه جوابمو بدید
شکوفه جان باید مایه کیک نصف یا 2/3 قالب رو پر کنه با این حساب قالب انتخاب کن ، فکر میکنم بزرگ باشه ، اغلب قالب 22 سانتیمتری برای کیک مناسب تره اما میتونی با زمان پخت کمتر کیک رو تو این قالب هم آماده کنی که خوب ارتفاع کیک هم کمتر میشه ، شیر نیاز بود حتما میگفتم عزیزم … دستورهای کیک سایت مناسب 6 – 8 نفر هست عزیزم
دستور های پختتون حرف نداره واقعا عالیه ممنون از اینهمه نوشته خوشمزه 🙂
مرسی از توضیح کاملتون ، این کیک واقعا خوشمزه است
این کیک را در ایام عید درست کردم خیلی پر طرفدار بود میشه پوره سیب نریزیم ؟
نوش جان عزیزم ، میتونی از میوه های مشابه مثل گلابی ، به و … هم استفاده کنی ، کیک رو تردتر و خوش طعم تر میکنه 🙂
مرسی