آموزش تزیین خیار و هویج مدل گل
خیار را بشویید و سر و ته ان را جدا کنید و خیار را به 2 قسمت برش بزنید ، با استفاده از ابزار یا چاقو روی پوست خیار شیارهایی مانند برگ گل ایجاد کنید.
اضافی پوست خیار را جدا کنید و همانند روش قبل گوشت خیار را نیز مانند پوست آن گلبرگ های گل بزنید ، میتوانید 1 یا 2 ردیف گلبرگ ایجاد کنید.
پس از ایجاد کردن گلبرگ ها اضافی گوشت خیار را از داخل آن جدا کنید و لبه های گلبرگ ها را با چاقو مدل 8 برش بزنید ، روی پوست خیار را نیز با چاقو رگبرگ ایجاد کنید.
تکه ای هویج را به شکل گرد برش بزنید و روی ان با چاقو بافت مربعی بزنید و پس از آماده شدن هویج آن را در مرکز خیار قرار دهید تا شکل گل تکمیل شود.
دیدگاه های ثبت شده
بابا هنرمند ،همه. كاره.
خدای من چقدر زیباست.خیلی ممنون
خیلی قشنگ بود
خیلی قشنگ بود