آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: متوسط

سرآشپز بانو

پیتزای لقمه‌ای به شکل گل

برای تهیه این پیتزای لقمه‌ای خوشمزه به خمیر پیتزا، سس پستو و پنیر پارمزان احتیاج دارید. گرچه دستور تهیه خمیر پیتزا و سس پستو هم در اینجا ارائه شده، شما می‌توانید از خمیر پیتزا و پستوی آماده هم استفاده کنید.

  • ۱۷,۹۳۷ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تست گوشت چرخ کرده

براي تست گوشت چرخ کرده از مايعات باقيمانده در تابه ي سرخ كردن گوشت براي خيس كردن نان استفاده می‌شود و سپس گوشت چرخ كرده اي كه در آرام‌پز به همراه هويج، تره فرنگي و پياز پخته شده روي نان‌ها قرار مي‌گیرد.

  • ۱۵,۸۰۸ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول استیک با سبزیجات

برای تهیه رول استیک با فیلینگ سبزیجات، نیاز به گوشت راسته گاو دارید که به شکل ورقه‌های باریک خیلی نازک برش خرده باشد. استیک‌ها با سس سویا، سرکه و ادویه‌های دلخواه طعمدار می‌شوند و بعد با رشته‌های سبزیجات رول و پخته می‌شوند.

  • ۱۲,۶۸۹ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای لینگوئینی مرغ و ژامبون

لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکل آن مانند پاستا فتوچینی است اما کمی باریک‌تر است. البته برای تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید از ماکارونی رشته‌ای معمولی هم استفاده کنید. سس این پاستا در چند مرحله تهیه می‌شود. در مرحله اول ژامبون سرخ می‌شود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته می‌شود.

  • ۱۶,۹۹۷ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی ماهی سالمون

اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید یا دنبال راهی میگردید تا بیشتر غذاهای دریایی را وارد برنامه غذایی خود کنید، کوکوی ماهی سالمون را باید حتماً امتحان کنید. این کوکوهای خوشمزه حاوی مقدار زیادی ویتامین D و مواد مغذی دیگر هستند و طعم بسیار خوبی هم دارند.

  • ۸,۲۹۶ بازدید
  • 3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی شکوفه بادام زمینی

شیرینی شکوفه بادام زمینی، برای طرفداران کره بادام زمینی بی‌نقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عدد شکلات روی هر کدام از شیرینی ها قرار می‌گیرد که آن‌ها را به شکل کلاه‌های کوچکی در می‌آورد که خیلی هم خوشمزه هستند.

  • ۲۱,۱۸۰ بازدید
  • 4.2
    (25)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان موزی با گردو و عسل

نان، عضو جدانشدنی صبحانه است که می‌شود آن را به شکل‌های مختلف تغییر داد و به این ترتیب در رژیم غذایی تنوع ایجاد کرد.

  • ۱۳,۳۶۴ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی بلوندی دولسه دلچه

یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی می‌شود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه می‌شود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.

  • ۱۹,۵۶۱ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ فلفلی پخته شده در فر

اگر به غذاهای تند علاقه دارید، مرغ فلفلی پخته شده در فر برای شما ایده‌آل است. این مرغ طعم دار و خوشمزه اول به ادویه‌جات و آب لیمو ترش و سس سویا آغشته می‌شود و بعد از مدتی خواباندن در طعم دهنده، در فر کباب می‌شود. ران مرغ فلفلی فوق‌العاده لذیذ است و طعم بی‌نظیری دارد.

  • ۱۵,۳۰۹ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک زرد با روکش شکلات

فقط کافی است مواد خشک را با هم مخلوط کنید و بعد همه مواد تر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. دیگر از این آسان تر نمی‌شود. با قرار دادن مایه در فر کیک زرد پر مایه و منسجمی بدست می‌آید که با یک روکش شکلاتی بی‌نقص می‌شود

  • ۱۹,۴۸۷ بازدید
  • 4
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب زمینی کبابی دو بار پخته شده

سیب زمینی کبابی دو بار پخته شده   این سیب زمینی کبابی فوق‌العاده خوشمزه و شکم پر دو بار در فر پخته می‌شود. علاوه بر طعم فوق‌العاده، این غذا کاملاً گیاهی است و از سبزیجات تازه و خوشمزه تهیه می‌شود و در تهیه آن از روغن هسته انگور استفاده می‌شود که بسیار مفید است. البته […]

  • ۱۸,۲۴۰ بازدید
  • 3.7
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان شیرمال با خامه و مربا

نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانه‌ای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و می‌توانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید.

  • ۱۵,۹۷۱ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

فیله ماهی با تمر هندی

ماهی با سس تمر هندی ترکیب فوق‌العاده‌ای است که می‌توانید آن را برای شب عید همراه با سبزی پلو تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله‌های ماهی کشیده می‌شود و سپس ماهی در فر قرار می‌گیرد.

  • ۲۰,۴۷۳ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شنی

این کیک شنی آسان و خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

  • ۶۰,۴۲۲ بازدید
  • 3.5
    (120)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گارنی یاریخ (بادمجان شکم پر تبریزی)

ارنی یاریخ یکی از این غذاهاست که در آن بادمجان شکاف داده می‌شود و بعد از سرخ شدن با موادی از قبیل گوشت چرخکرده، پیاز داغ و ذرت پر می‌شود. گارنی یاریخ برای تزیین سفره‌های شما در میهمانی‌ها انتخاب بسیار مناسبی است و با کمی سلیقه چنان ظاهر زیبایی پیدا می‌کند که هر کسی با هر سلیقه‌ای جذب آن خواهد شد.

  • ۳۵,۰۸۱ بازدید
  • 3.6
    (78)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت کره بادام زمینی و مربا

تارت کره بادام زمینی و مربا، شیرینی خوشمزه و فوق‌العاده زیبایی است که با استفاده از نان تارت، موس کره بادام زمینی و کمی مربا تهیه می‌شود.

  • ۹,۶۸۳ بازدید
  • 3.5
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ

به طور خلاصه بعد از تفت دادن همه مواد شیر و تخم‌مرغ و پنیر را روی آنها میریزیم و ظرف را حدود یک ساعت در فر می‌گذاریم. این صبحانه خوشمزه می‌تواند سورپرایزی برای مهمان‌های عید شما باشد که از شب قبل مواد آن را آماده کرده‌اید و صبح خیلی راحت با قرار دادن ظرف در فر، آن را تهیه کرده‌اید.

  • ۱۶,۷۱۷ بازدید
  • 3.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گردو پلو مجلسی

گردو پلو خوش رنگ و آب و خوشمزه می‌تواند انتخاب خوبی برای میهمانان نوروزی شما باشد. پس دست به کار شوید و گردو و گردو شکن را آماده کنید و یک گردو پلوی معرکه ترتیب ببینید.

  • ۴۱,۲۳۸ بازدید
  • 3.5
    (69)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ بریان خانگی در فر

لازم است حتماً دستور تهیه این غذای کلاسیک را بدانیم و از بر باشیم که البته کار چندان سختی هم نیست. اگر میل دارید مرغ بریان را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن و کیفیت مواد اولیه مطمئن باشید، این راهنمای ساده به شما کمک خواهد کرد.

  • ۱۴۷,۲۳۷ بازدید
  • 3.4
    (146)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

اسکندر کباب، نوعی کباب ترکی (دونر) است که در اصل روی سیخ‌های چرخان عمودی رستوران‌های ترکی تهیه می‌شود. به این ترتیب که تکه‌های نازک کباب روی نان تکه‌تکه شده قرار می‌گیرند و روی آنها سس گوجه به مقدار زیاد و مقداری کره ذوب شده ریخته می‌شود. اسکندر کباب ترکی همیشه با ماست سرو می‌شود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می‌شود.

  • ۷۱,۶۰۵ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیای قایقی با بادمجان و سوسیس

خوراک بادمجان قایقی (لازانیای قایقی)   درست است که در واقع لازانیا به نوعی پاستا و غذاهای تهیه شده از آن گفته می‌شود اما از ایده چیدن ورقه‌های خوراکی روی هم به شکل‌های دیگری هم می‌توان استفاده کرد. خوراک بادمجان از ورقه‌های بادمجان تشکیل شده است که با سس گوشت (سوسیس) و پنیر پوشیده شده اند. بادمجان کباب […]

  • ۱۲,۱۰۴ بازدید
  • 2.5
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک سیب و لیمو

. کیک سیب و لیمو یکی از آن ترکیب‌های فوق‌العاده خوشمزه است که نباید از دست بدهید. علاوه بر زیبایی ظاهری، عطر خوش سیب و لیمو این کیک را به یکی از محبوب‌ترین‌ها مبدل کرده است. پس معطل نکنید و با دو عدد سیب تازه و خوشمزه کار را شروع کنید.

  • ۲۲,۱۵۲ بازدید
  • 3.5
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

همبرگر سبزیجات سوئیسی

گرچه همبرگرهای آماده فراوان هستند و تهیه آنها خیلی راحت است، همبرگر خانگی چیز دیگری است. همبرگر سبزیجات سوئیسی، با جو، عدس و قارچ تهیه می‌شود و همراه با پنیر ورقه‌ای خوشمزه و قارچ سرخ شده سرو می‌شود.

  • ۱۹,۹۳۳ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کراکت مرغ

کروکت مرغ غذای شیک و خوشمزه ای است که می‌توانید به عنوان فینگر فود در مهمانی ها سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی هیجان انگیز و نسبتاً راحت برای خود و خانواده تان تهیه کنید. کروکت یا کراکت غذایی لقمه‌ای است که از سبزیجات یا گوشت‌های خرد شده‌ تهیه می‌شود که در پودر نان یا آرد سخاری غلتانده و سپس سرخ می‌شوند.

  • ۶۸,۳۱۳ بازدید
  • 3.8
    (96)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی می تواند یک صبحانه خوش طعم و خوشمزه باشد که در یک روز تعطیل به خود و خانواده تان هدیه می دهید یا عصرانه ای باشد که در یخچال نگهداری می کنید و هر موقع گرسنه باشید می توانید آن را مصرف کنید.

  • ۱۰,۲۹۲ بازدید
  • 4
    (8)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول مرغ شکم پر

رول مرغ شکم پر، غذایی فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیز است که تهیه آن فقط احتیاج به کمی حوصله دارد. ظاهر این سینه مرغ شکم پر جنان جذاب است که حتماً بعد از یک بار امتحان کردن آن، تصمیم میگیرید آن را در میهمانی های خود سرو کنید.

  • ۲۲,۶۰۹ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت تویکس (کارامل و شکلات)

تارت تویکس به تقلید از شکلات های محبوب تویکس طراحی شده است که بیسکویت هایی با روکش کارامل و شکلات هستند. تارت تویکس هم نان تارتی است که از کارامل و گاناش شکلات پوشیده شده است.

  • ۱۲,۹۴۳ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید.

  • ۲۷,۶۶۹ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیش اسفناج

کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود. کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست.

  • ۳۹,۵۴۹ بازدید
  • 4.3
    (29)
  • ۳ دیدگاه