Generic selectors

آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

۲۷,۹۷۸ بازدید

در نگاه اول پوست کندن گوجه کار سختی به نظر میرسد. مخصوصا اگر تعداد گوجه هایی که میخواهید پوست بکنید زیاد باشد. در اینجا میخواهیم روشی ساده برای پوست کندن گوجه به شما معرفی کنیم.  در این روش نیاز به مقداری، آب، مقداری یخ، یک قابلمه و یک چاقو دارید.

 

روش آسان پوست کندن گوجه

 

1- برای پوست کندن گوجه فرنگی ابتدایک قابلمه کوچک را آب کنید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید.

2- گوجه ها را بشویید سپس در بخش بالا و پایین پوست آن دو برش نازک به شکل ضربدری بزنید. یک کاسه آب و یخ هم آماده کنید و کنار بگذارید.

 

پوست گوجه فرنگی

 

3- حال گوجه ها را در قابلمه آب جوش بریزید. حدود 25 ثانیه بعد با کفگیر یا قاشق گوجه ها را خارج کنید و در ظرف آب و یخ بریزید.


 

پوست گوجه فرنگی

 

4- بعد از چند ثانیه گوجه ها را خارج کنید. لبه ضربدری پوست گوجه را بگیرید و به راحتی هر چهار قسمت پوست گوجه را جدا کنید.

 

پوست گوجه فرنگی

 گوجه ها را بیشتر از 30 ثانیه در آب جوش نگذارید چون شروع به پختن و نرم شدن میکنند.

گوجه فرنگی پوست کنده برای تهیه انواع سس ها، داخل پیتزا و آش هایی مثل آش گوجه استفاده میشود.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , ,

۲ دیدگاه برای آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

  1. ا.حیدری ۱۳ آذر-۱۳۹۱ در ۱۹:۲۶ #

    چرا باید گوجه فرنگی پوست کنده بشه؟

    • نیلوفر بانو ۱۳ آذر-۱۳۹۱ در ۲۰:۳۰ #

      در بعضی غذاها باید حتما پوست گوجه فرنگی گرفته بشه تا زیر دندون نیاد ، بخصوص در پیتزا و غذاهایی که بجای رب از گوجه فرنگی استفاده میشه 🙂

پاسخی بگذارید