Generic selectors

خمیر گلسازی ایتالیایی

۶۶,۸۳۳ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

خمیر گلسازی

 

خمیر گلسازی ایتالیایی

 

نشاسته ذرت 1 لیوان  .  چسب چوب 1 لیوان  .  گلیسیرین 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون کاسه ای تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، کاسه را روی بخار اب قرار دهید و هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد سپس با دست کمی ورز دهید.


 

پس از ورز دادن اجازه دهید خمیر خنک شود ، خمیر سرد شده را میتوانید با رنگ دلخواه رنگ امیزی کنید.

 

این خمیر را میتوانید تا 1 هفته درون کیسه فریزر و داخل یخچال نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید کمی خمیر را ورز دهید تا با حرارت دست خمیر نرم شده و آماده شکل دادن شود.

 

 

آموزش گل رز با خمیر نان باگت

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, ,

۳۳ دیدگاه برای خمیر گلسازی ایتالیایی

  1. Marziyeh 29 دسامبر-2017 در 12:35 #

    سلام خسته نباشید من این خمیرو درست کردم ولی شل شده و به دست میچسبه باید چیکار کنم؟

    • نسترن 15 ژوئن-2020 در 10:30 #

      اضافه کردن کم کم نشاسته تا زمانی که دیگر نچسبد

  2. الناز 13 دسامبر-2017 در 15:24 #

    عالی بود بانو جان ممنونم ازت

  3. پرویز 17 سپتامبر-2017 در 16:06 #

    سلام خمیر شکری چیه

  4. فاطمه 2 سپتامبر-2017 در 09:01 #

    ببخشید میشه بجای گلیسیرین وازلین بزنیم؟

  5. مرضیه 26 می-2017 در 16:20 #

    سلام برای اینکه رنگی بشه باید بهش رنگ خوراکی اضافه کنیم ؟
    و اینکه این خمیر رو میتونیم از بیرون تهیه کنیم یا فقط باید خودمون درست کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 😀

  6. سانی 13 آوریل-2017 در 00:22 #

    باهاش چیزی درست کنیم کپک نمیزنه؟

    • نسترن 15 ژوئن-2020 در 10:30 #

      خیر

  7. الناز 20 فوریه-2017 در 22:11 #

    سلام
    آرد مورد استفاده واسه خمیر گلسازی همون آرد نشاسته ذرت برای تهیه دسره؟ ؟

  8. پرستو 11 فوریه-2017 در 19:15 #

    سلام
    2 تا سوال دارم:
    اول اینکه این خمیر بدرد عروسک سازی میخوره یا چینی
    دوم اینکه به ظرف نمیچسبه آخه فکر کنم باید ظرف با وازلین چرب بشه

  9. ماریا 8 فوریه-2017 در 15:29 #

    سلام نیلوفر خانم .برای ساخت گل شیپوری خمیر مناسب همین خمیر ایتالیایی هستش یا جایگزین دیگه ای هم هست؟ چون وقتی می خوام به گل حالت بدم ترک می خوره وخوب نمی ایسته .ممنون میشم راهنماییم کنید

  10. محبوبه 2 ژانویه-2017 در 13:36 #

    توروخدا یکی جواب بده ایا میشه از رنگ های مایع خوراکی استفاده کرد اگرنه ازچه رنگی میشه استفاده کرد ورنگ مورد نظرازکجاتهیه کنیم از

    • نسترن 15 ژوئن-2020 در 10:29 #

      رنگهای اکریلیک

  11. محبوبه 2 ژانویه-2017 در 13:32 #

    سلام جایگزین گلیسیرین چی هیت ووازلین منظورچه وازلینی ؟میشه به جای گلیسیرین ازوازلین ایتفاده کر

  12. fatima 15 اکتبر-2016 در 16:10 #

    نیلوفرجان این خمیر رو نباید رو حرارت مستقیم بزاریم؟؟اخه بعضی سایتا رو حرارت مستقسم گذاشتن

    • ♥ بانو 15 اکتبر-2016 در 17:00 #

      نه عزیزم رو حرارت غیر مستقیم بهتر جواب میده.

  13. Pari 15 آگوست-2016 در 08:47 #

    سلام گلم خسته نباشی؛ میشه لطف کنی بگی با خمیر چینی چه تفاوتی داره؟ و کدوم بهتره؛ خمیر چینی یا خمیر ایتالیایی؟

    • ♥ بانو 16 آگوست-2016 در 15:07 #

      سلام عزیزم. ممنونم. راستش فرق خاصی ندارن فقط خمیر چینی وازلین و رنگ روغنی هم داره

  14. نیلوفر 11 جولای-2016 در 16:14 #

    ببخشید نیلوفر بانو، من میخواستم بدونم که این خمیر بعد از درست کردن عروسک خودش خشک میشه؟

    • ♥ بانو 23 جولای-2016 در 14:41 #

      بله عزیزم!

  15. حنانه 19 آگوست-2015 در 13:02 #

    فقط یک هفته می شه نگه داشت بعدش خراب می شه لطفا پاسخ بدید

    • ♥ نیلوفر بانو 19 آگوست-2015 در 16:49 #

      حنانه عزیز بیشتر از این زمان بخوای نگهش داری کیفیت خمیر افت میکنه و مناسب کار نیست …

  16. ایرانی 23 می-2015 در 15:18 #

    با درود و روز خوش.از شما بسیار ممنون و سپاسگزارم به خاطر همه اطلاعات مفیدی که در اختیار دیگران قرارمیدهید.مطالب شما بسیار آموزنده و قابلیت کاربرد بالایی دارد.موفق و پیروز باشید.

  17. نسرین 3 آوریل-2015 در 17:05 #

    سلام گلیسیرین رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟ اخه داروخانه ها فقط پمادیشو دارن وبه صورت مایع نیست لطفا راهنمایی ام کنید ممنون

    • ♥ نیلوفر بانو 3 آوریل-2015 در 20:47 #

      سلام ، گلیسیرین مایع رو میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی ، عطاری و فروشگاه های لوازم گل سازی تهیه کنید 🙂

  18. donya 15 مارس-2015 در 13:12 #

    سلام من الان خمیردرست گلیسیرین وازلین توش کردم همه پیمونه هادقیق بود به صدتاسایت پیام دادم جواب نمیدن شماجواب بدین جای ۱۵روی کتری ۱۰دقیقه بیشترموندچون به چنگال میچسبیدحالاسفتشده گذاشتم داخل یخچال چیکارکنم فکرمیکنم حالت نمیگیره

    • ♥ نیلوفر بانو 15 مارس-2015 در 13:36 #

      سلام ، دنیا جان دستور رو نباید تغییر میدادی ، گلیسیرین و ووازلین هر کدوم کارایی خودشونو دارن ، اگه خیلی سفت بود و نتونستی بهش حالت بدی بهش مقداری گلیسیرین یا وازلین اضافه کن و با دستت خوب ورز بده تا نرم شه ، تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه …

  19. سحر 30 آگوست-2014 در 22:41 #

    خیلی عالی بود ممنون

  20. مهگل 30 سپتامبر-2013 در 20:46 #

    ممنون آموزش خوبی بود

    • ♥ نیلوفر بانو 30 سپتامبر-2013 در 23:46 #

      خواهش میکنم مهگل جان 🙂

  21. افسون 3 سپتامبر-2013 در 21:32 #

    ممنون از اموزشتون ، واسه خودم کپی کردم که یادم نره مرسی

  22. خاله زينب 1 فوریه-2013 در 01:58 #

    نیلوفرجون این خمیراحتیاجی به وازلین نداره/بدون وازلین ترک نخوره

    • نیلوفر بانو 1 فوریه-2013 در 13:41 #

      عزیزم گلیسیرین داره 🙂

دیدگاهتان را بنویسید