Generic selectors

خمیر گلسازی ایتالیایی

۵۱,۰۵۹ بازدید

 

خمیر گلسازی

 

خمیر گلسازی ایتالیایی

 

نشاسته ذرت 1 لیوان  .  چسب چوب 1 لیوان  .  گلیسیرین 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : درون کاسه ای تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، کاسه را روی بخار اب قرار دهید و هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد سپس با دست کمی ورز دهید.

 


پس از ورز دادن اجازه دهید خمیر خنک شود ، خمیر سرد شده را میتوانید با رنگ دلخواه رنگ امیزی کنید.

 

این خمیر را میتوانید تا 1 هفته درون کیسه فریزر و داخل یخچال نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید کمی خمیر را ورز دهید تا با حرارت دست خمیر نرم شده و آماده شکل دادن شود.

 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , ,

۳۰ دیدگاه برای خمیر گلسازی ایتالیایی

  1. Marziyeh ۸ دی-۱۳۹۶ در ۱۲:۳۵ #

    سلام خسته نباشید من این خمیرو درست کردم ولی شل شده و به دست میچسبه باید چیکار کنم؟

  2. الناز ۲۲ آذر-۱۳۹۶ در ۱۵:۲۴ #

    عالی بود بانو جان ممنونم ازت

  3. پرویز ۲۶ شهریور-۱۳۹۶ در ۱۶:۰۶ #

    سلام خمیر شکری چیه

  4. فاطمه ۱۱ شهریور-۱۳۹۶ در ۰۹:۰۱ #

    ببخشید میشه بجای گلیسیرین وازلین بزنیم؟

  5. مرضیه ۵ خرداد-۱۳۹۶ در ۱۶:۲۰ #

    سلام برای اینکه رنگی بشه باید بهش رنگ خوراکی اضافه کنیم ؟
    و اینکه این خمیر رو میتونیم از بیرون تهیه کنیم یا فقط باید خودمون درست کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 😀

  6. سانی ۲۴ فروردین-۱۳۹۶ در ۰۰:۲۲ #

    باهاش چیزی درست کنیم کپک نمیزنه؟

  7. الناز ۲ اسفند-۱۳۹۵ در ۲۲:۱۱ #

    سلام
    آرد مورد استفاده واسه خمیر گلسازی همون آرد نشاسته ذرت برای تهیه دسره؟ ؟

  8. پرستو ۲۳ بهمن-۱۳۹۵ در ۱۹:۱۵ #

    سلام
    2 تا سوال دارم:
    اول اینکه این خمیر بدرد عروسک سازی میخوره یا چینی
    دوم اینکه به ظرف نمیچسبه آخه فکر کنم باید ظرف با وازلین چرب بشه

  9. ماریا ۲۰ بهمن-۱۳۹۵ در ۱۵:۲۹ #

    سلام نیلوفر خانم .برای ساخت گل شیپوری خمیر مناسب همین خمیر ایتالیایی هستش یا جایگزین دیگه ای هم هست؟ چون وقتی می خوام به گل حالت بدم ترک می خوره وخوب نمی ایسته .ممنون میشم راهنماییم کنید

  10. محبوبه ۱۳ دی-۱۳۹۵ در ۱۳:۳۶ #

    توروخدا یکی جواب بده ایا میشه از رنگ های مایع خوراکی استفاده کرد اگرنه ازچه رنگی میشه استفاده کرد ورنگ مورد نظرازکجاتهیه کنیم از

  11. محبوبه ۱۳ دی-۱۳۹۵ در ۱۳:۳۲ #

    سلام جایگزین گلیسیرین چی هیت ووازلین منظورچه وازلینی ؟میشه به جای گلیسیرین ازوازلین ایتفاده کر

  12. fatima ۲۴ مهر-۱۳۹۵ در ۱۶:۱۰ #

    نیلوفرجان این خمیر رو نباید رو حرارت مستقیم بزاریم؟؟اخه بعضی سایتا رو حرارت مستقسم گذاشتن

    • ♥ بانو ۲۴ مهر-۱۳۹۵ در ۱۷:۰۰ #

      نه عزیزم رو حرارت غیر مستقیم بهتر جواب میده.

  13. Pari ۲۵ مرداد-۱۳۹۵ در ۰۸:۴۷ #

    سلام گلم خسته نباشی؛ میشه لطف کنی بگی با خمیر چینی چه تفاوتی داره؟ و کدوم بهتره؛ خمیر چینی یا خمیر ایتالیایی؟

    • ♥ بانو ۲۶ مرداد-۱۳۹۵ در ۱۵:۰۷ #

      سلام عزیزم. ممنونم. راستش فرق خاصی ندارن فقط خمیر چینی وازلین و رنگ روغنی هم داره

  14. نیلوفر ۲۱ تیر-۱۳۹۵ در ۱۶:۱۴ #

    ببخشید نیلوفر بانو، من میخواستم بدونم که این خمیر بعد از درست کردن عروسک خودش خشک میشه؟

    • ♥ بانو ۲ مرداد-۱۳۹۵ در ۱۴:۴۱ #

      بله عزیزم!

  15. حنانه ۲۸ مرداد-۱۳۹۴ در ۱۳:۰۲ #

    فقط یک هفته می شه نگه داشت بعدش خراب می شه لطفا پاسخ بدید

    • ♥ نیلوفر بانو ۲۸ مرداد-۱۳۹۴ در ۱۶:۴۹ #

      حنانه عزیز بیشتر از این زمان بخوای نگهش داری کیفیت خمیر افت میکنه و مناسب کار نیست …

  16. ایرانی ۲ خرداد-۱۳۹۴ در ۱۵:۱۸ #

    با درود و روز خوش.از شما بسیار ممنون و سپاسگزارم به خاطر همه اطلاعات مفیدی که در اختیار دیگران قرارمیدهید.مطالب شما بسیار آموزنده و قابلیت کاربرد بالایی دارد.موفق و پیروز باشید.

  17. نسرین ۱۴ فروردین-۱۳۹۴ در ۱۷:۰۵ #

    سلام گلیسیرین رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟ اخه داروخانه ها فقط پمادیشو دارن وبه صورت مایع نیست لطفا راهنمایی ام کنید ممنون

    • ♥ نیلوفر بانو ۱۴ فروردین-۱۳۹۴ در ۲۰:۴۷ #

      سلام ، گلیسیرین مایع رو میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی ، عطاری و فروشگاه های لوازم گل سازی تهیه کنید 🙂

  18. donya ۲۴ اسفند-۱۳۹۳ در ۱۳:۱۲ #

    سلام من الان خمیردرست گلیسیرین وازلین توش کردم همه پیمونه هادقیق بود به صدتاسایت پیام دادم جواب نمیدن شماجواب بدین جای ۱۵روی کتری ۱۰دقیقه بیشترموندچون به چنگال میچسبیدحالاسفتشده گذاشتم داخل یخچال چیکارکنم فکرمیکنم حالت نمیگیره

    • ♥ نیلوفر بانو ۲۴ اسفند-۱۳۹۳ در ۱۳:۳۶ #

      سلام ، دنیا جان دستور رو نباید تغییر میدادی ، گلیسیرین و ووازلین هر کدوم کارایی خودشونو دارن ، اگه خیلی سفت بود و نتونستی بهش حالت بدی بهش مقداری گلیسیرین یا وازلین اضافه کن و با دستت خوب ورز بده تا نرم شه ، تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه …

  19. سحر ۸ شهریور-۱۳۹۳ در ۲۲:۴۱ #

    خیلی عالی بود ممنون

  20. مهگل ۸ مهر-۱۳۹۲ در ۲۰:۴۶ #

    ممنون آموزش خوبی بود

    • ♥ نیلوفر بانو ۸ مهر-۱۳۹۲ در ۲۳:۴۶ #

      خواهش میکنم مهگل جان 🙂

  21. افسون ۱۲ شهریور-۱۳۹۲ در ۲۱:۳۲ #

    ممنون از اموزشتون ، واسه خودم کپی کردم که یادم نره مرسی

  22. خاله زينب ۱۳ بهمن-۱۳۹۱ در ۰۱:۵۸ #

    نیلوفرجون این خمیراحتیاجی به وازلین نداره/بدون وازلین ترک نخوره

    • نیلوفر بانو ۱۳ بهمن-۱۳۹۱ در ۱۳:۴۱ #

      عزیزم گلیسیرین داره 🙂

پاسخی بگذارید