خمیر گلسازی ایتالیایی
نشاسته ذرت 1 لیوان . چسب چوب 1 لیوان . گلیسیرین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : درون کاسه ای تمام مواد را باهم مخلوط کنید ، کاسه را روی بخار اب قرار دهید و هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد سپس با دست کمی ورز دهید.
پس از ورز دادن اجازه دهید خمیر خنک شود ، خمیر سرد شده را میتوانید با رنگ دلخواه رنگ امیزی کنید.
این خمیر را میتوانید تا 1 هفته درون کیسه فریزر و داخل یخچال نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید کمی خمیر را ورز دهید تا با حرارت دست خمیر نرم شده و آماده شکل دادن شود.
سلام خسته نباشید من این خمیرو درست کردم ولی شل شده و به دست میچسبه باید چیکار کنم؟
اضافه کردن کم کم نشاسته تا زمانی که دیگر نچسبد
عالی بود بانو جان ممنونم ازت
سلام خمیر شکری چیه
ببخشید میشه بجای گلیسیرین وازلین بزنیم؟
سلام برای اینکه رنگی بشه باید بهش رنگ خوراکی اضافه کنیم ؟
و اینکه این خمیر رو میتونیم از بیرون تهیه کنیم یا فقط باید خودمون درست کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 😀
باهاش چیزی درست کنیم کپک نمیزنه؟
خیر
سلام
آرد مورد استفاده واسه خمیر گلسازی همون آرد نشاسته ذرت برای تهیه دسره؟ ؟
سلام
2 تا سوال دارم:
اول اینکه این خمیر بدرد عروسک سازی میخوره یا چینی
دوم اینکه به ظرف نمیچسبه آخه فکر کنم باید ظرف با وازلین چرب بشه
سلام نیلوفر خانم .برای ساخت گل شیپوری خمیر مناسب همین خمیر ایتالیایی هستش یا جایگزین دیگه ای هم هست؟ چون وقتی می خوام به گل حالت بدم ترک می خوره وخوب نمی ایسته .ممنون میشم راهنماییم کنید
توروخدا یکی جواب بده ایا میشه از رنگ های مایع خوراکی استفاده کرد اگرنه ازچه رنگی میشه استفاده کرد ورنگ مورد نظرازکجاتهیه کنیم از
رنگهای اکریلیک
سلام جایگزین گلیسیرین چی هیت ووازلین منظورچه وازلینی ؟میشه به جای گلیسیرین ازوازلین ایتفاده کر
نیلوفرجان این خمیر رو نباید رو حرارت مستقیم بزاریم؟؟اخه بعضی سایتا رو حرارت مستقسم گذاشتن
نه عزیزم رو حرارت غیر مستقیم بهتر جواب میده.
سلام گلم خسته نباشی؛ میشه لطف کنی بگی با خمیر چینی چه تفاوتی داره؟ و کدوم بهتره؛ خمیر چینی یا خمیر ایتالیایی؟
سلام عزیزم. ممنونم. راستش فرق خاصی ندارن فقط خمیر چینی وازلین و رنگ روغنی هم داره
ببخشید نیلوفر بانو، من میخواستم بدونم که این خمیر بعد از درست کردن عروسک خودش خشک میشه؟
بله عزیزم!
فقط یک هفته می شه نگه داشت بعدش خراب می شه لطفا پاسخ بدید
حنانه عزیز بیشتر از این زمان بخوای نگهش داری کیفیت خمیر افت میکنه و مناسب کار نیست …
با درود و روز خوش.از شما بسیار ممنون و سپاسگزارم به خاطر همه اطلاعات مفیدی که در اختیار دیگران قرارمیدهید.مطالب شما بسیار آموزنده و قابلیت کاربرد بالایی دارد.موفق و پیروز باشید.
سلام گلیسیرین رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟ اخه داروخانه ها فقط پمادیشو دارن وبه صورت مایع نیست لطفا راهنمایی ام کنید ممنون
سلام ، گلیسیرین مایع رو میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی ، عطاری و فروشگاه های لوازم گل سازی تهیه کنید 🙂
سلام من الان خمیردرست گلیسیرین وازلین توش کردم همه پیمونه هادقیق بود به صدتاسایت پیام دادم جواب نمیدن شماجواب بدین جای ۱۵روی کتری ۱۰دقیقه بیشترموندچون به چنگال میچسبیدحالاسفتشده گذاشتم داخل یخچال چیکارکنم فکرمیکنم حالت نمیگیره
سلام ، دنیا جان دستور رو نباید تغییر میدادی ، گلیسیرین و ووازلین هر کدوم کارایی خودشونو دارن ، اگه خیلی سفت بود و نتونستی بهش حالت بدی بهش مقداری گلیسیرین یا وازلین اضافه کن و با دستت خوب ورز بده تا نرم شه ، تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه …
خیلی عالی بود ممنون
ممنون آموزش خوبی بود
خواهش میکنم مهگل جان 🙂
ممنون از اموزشتون ، واسه خودم کپی کردم که یادم نره مرسی
نیلوفرجون این خمیراحتیاجی به وازلین نداره/بدون وازلین ترک نخوره
عزیزم گلیسیرین داره 🙂