آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع مربا مارمالاد

حدیث حیدری

مارمالاد موز

مارمالاد و مربا جزء خوراکی های خوشمزه ای هستند که خیلی ها اون رو با پنکیک ساده یا نان تست می خورن. حتی می تونید اون را با نون معمولی و کره یا خامه میل کنید که خیلی هم عالی می شه. از اونجایی که موز میوه پرطرفداریه، یکی از مارمالادهایی که شاید دوست داشته […]

  • ۱۰,۲۱۳ بازدید
  • 3.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه مربای تمشک

انواع مربای سنتی و ایرانی رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. خیلی از مرباها با میوه های تابستونی درست میشه، مثل مربای توت فرنگی. مربای تمشک هم یکی از انواع مرباهای سنتی شمال ایرانه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و اغلب تو فصل تابستون درست میشه. مزه ی این مربا نه […]

  • ۲۶,۹۶۵ بازدید
  • 3.6
    (28)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

مارمالاد انجیر

قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن. درسته که مارمالاد هم از میوه و شکر درست میشه اما برای ژله ای شدنش از ژلاتین […]

  • ۵,۸۶۱ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی

کمپوت ها از میان وعده های سالم و خوشمزه ای هستن که با مخلوط میوه های خرد شده با شربت مخصوص درست میشن. به این صورت که این میوه ها به صورت درسته یا خرد شده داخل شربت جوشانده و پخته شده، بعد تبدیل به کمپوت میشن. تقریبا با همه ی میوه ها میشه کمپوت […]

  • ۴,۸۸۶ بازدید
  • 3
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه کمپوت گیلاس

در این مطلب می خوام طرز تهیه کمپوت از یک میوه تابستونی زیبا، جذاب و بسیار خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. بله درست حدس زدین کمپوت گیلاس. کمپوت یا خوشاب نوعی دسر از نوع مربا، مارمالاد و کمپوت محسوب میشه که برای اولین بار در قرن هفدهم میلادی توسط کشور فرانسه به جهان معرفی شد […]

  • ۹,۵۴۵ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]

  • ۷۹,۲۳۴ بازدید
  • 3.5
    (112)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی

کمپوت ها یکی از بهترین عصرونه ها، دسرها، میان وعده هایی هستن که میشه اون ها رو انتخاب کرد. بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن کمپوت رو فقط برای عیادت می برن! کسایی که در هضم میوه های خام مشکل دارن، می تونن میوه ها رو بپزن و کمپوت کنن. معمولا با خیلی […]

  • ۳۲,۷۸۷ بازدید
  • 3.9
    (27)
  • ۲ دیدگاه

صبا

طرز تهیه مربای گل گاو زبان

بعضی گیاه ها هستن که علاوه بر طعم عالی که دارن به خاطر خواص دارویی و درمانی بی نظیرشون مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفتن. گل گاو زبان یکی از اون گیاه های معروفه که غنی ترین منبع اسیدهای چرب و مواد معدنیه. این گیاه خودرو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیمه و برای […]

  • ۵,۳۳۰ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربا گلابی

یکی از جذاب ترین میوه های پاییزی گلابی است. من شخصاً اون قدر به این میوه علاقه دارم که دوست دارم علاوه بر خوردن گلابی تازه، خوردنی های دیگه ای هم با اون تهیه کنم. طرز تهیه کیک گلابی و چیز کیک گلابی رو قبلاً براتون نوشتم. اما میدونستید مربا گلابی هم فوق العاده خوشمزه […]

  • ۱۷,۹۷۷ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه مربای قیسی

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمده که غذاهایی مثل آش ترش، قیسی پلو، مربای قیسی و ... رو می تونیم با این میوه خشک تهیه کنیم...

  • ۲۱,۸۰۴ بازدید
  • 3.5
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه مربای کیوی

در این نوشته روش تهیه مربای کیوی و فوت و فن درست کردن مربای کیوه خوشمزه خونگی رو آموزش می دم تا بتونید با خلاقیت و ابتکار اون رو به شیوه های متفاوت سرو کنید و...

  • ۷۰,۰۸۲ بازدید
  • 3.6
    (70)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای کدو حلوایی

میدانید که کدو حلوایی بافت نرمی دارد و به راحتی له میشود. برای همین لازم است در تهیه مربای کدو حلوایی از آب آهک استفاده شود چون این ماده باعث تردی و حفظ شکل ظاهری کدو حلوایی در مربا میشود و از له شدن آن موقع پخت جلوگیری میکند.

  • ۱۴۱,۳۸۰ بازدید
  • 3.7
    (159)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا شقاقل

مربا شقاقل: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید...

  • ۴۸,۱۵۵ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا خیار

مربا خیار: برای تهیه این مربا از خیارهای ریز و بدون تخمه استفاده کنید. آنها را شسته و پوست آنها را بگیرید ...

  • ۴۸,۱۰۷ بازدید
  • 4
    (150)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک...

  • ۳۶,۸۰۱ بازدید
  • 4.2
    (92)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا زرد آلو

مرباهایی مثل مربای آلبالو، مربای هندوانه، مربای هلو، مربای گیلاس، مربا زرد آلو و ... از جمله مرباهای تابستانه و پر طرفدار هستن ...

  • ۵۷,۷۳۵ بازدید
  • 3.6
    (102)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا ریواس

مربا بهاری ریواس: ریواس را پاک کرده و حبه حبه خرد کنید. آنها را در آبکش خوب بشوئید. قطعات ریواس را در چند مرحله در یک قابلمه بزرگ بریزید و ...

  • ۲۶,۲۶۰ بازدید
  • 4
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مارمالاد هویج

پوره هویج را در قابلمه بریزید و شکر را به آن بیافزایید و اجازه دهید شکر حل شود. اهل و زعفران را هم اضافه کنید و اجازه دهید مارمالاد هویج قوام آید...

  • ۸۶,۳۶۶ بازدید
  • 3.7
    (119)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای شاه توت

طرز تهیه مربا و مارمالاد شاه توت : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ...

  • ۱۹۴,۴۰۲ بازدید
  • 3.5
    (374)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای توت سفید

طرز تهیه مربا و مارمالاد توت سفید : توت ها را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید ، شکر را روی توت ها بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ...

  • ۵۰,۷۶۵ بازدید
  • 3.5
    (94)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا و مارمالاد هلو

مارمالاد هلو و مربای هلو : هلوها را با پوست داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید سپس پوست هلوها را به راحتی جدا کنید ...

  • ۶۱,۸۹۹ بازدید
  • 3.6
    (69)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۳۶,۹۲۹ بازدید
  • 3.8
    (30)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای گیلاس

حالا در ادامه می خوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو می تونید...

  • ۱۲۶,۰۷۸ بازدید
  • 3.7
    (223)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای بهار نارنج خانگی

مربای بهار نارنج : برای تهیه مربا بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۱۵۵,۹۵۱ بازدید
  • 3.6
    (247)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کمپوت سیب

درست کردن کمپوت سیب خانگی خیلی ساده است. با این روش میتوانید کمپوت های خوشمزه ای درست کنید و به شکل های مختلف سرو کنید.

  • ۳۳,۶۲۲ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای گل محمدی

مربای گل محمدی : برای تهیه مربای گل رز یا مربای گل محمدی ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید و گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و ...

  • ۲۹۷,۶۴۷ بازدید
  • 3.5
    (486)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۷۹,۱۰۲ بازدید
  • 3.4
    (48)
  • ۲۲ دیدگاه
انواع مربا مارمالاد:

انواع مربا، مارمالاد و کمپوت:

مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد