اما سوال اینجاست که چرا باید شکلات خانگی را امتحان کنید؟ مشخص شده است که تمایل زیاد خانمها به شکلات دلایل بیولوژیک دارد، چرا که این خوراکی منیزیم بدن را تقویت میکند و باعث آزادسازی دوپامین و سروتونین میشود. این هورمونها شادیآفرین هستند و به بهبود خواب و خلق و خو کمک میکنند. شاید فکر […]
پخت برنج ایرانی به خصوص برنج کته برای بعضی افراد ممکن است کمی مشکل باشد. اما باید گفت داشتن دقت و حوصله کافی مهمترین نکته در پخت یک برنج ...
طرز تهیه وافل: دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید...
نخود پلو یا نوهوتلو پیلاو یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. این پلو خیلی ساده تهیه میشود. این پلو خیلی ساده با برنج، کره و نخود پخته تهیه میشود. البته نخودپلو بیشتر با مرغ ریش ریش سرو میشود
باقلوا شعریه یا همان حلوا شعریه یک نوع دسر و باقلوا عربی می باشد. که با رشته مخصوص شعیریه که یک نوع رشته پاکستانی می باشد تهیه می شود. به همین خاطر به آن باقلوا رشته ای هم گفته میشود. این رشته که به آن رشته عربی هم گفته می شود در برندهای متفاوت در […]
اگه به دنبال شیرینیهای راحت و باب دندان هستید، قطعا باید راحت الحلقوم را در لیست خودتان قرار بدهید. راحتالحلقوم بر پایهی شکر و ژل نشاسته تولید میشود، این شیرینی خوشمزه کنار یک استکان چای میتواند برای عصرانه یا افطاری ماه رمضان خیلی عالی باشد و طعمی ماندگار بسازد. ما قبلا طرز تهیه باسلوق را […]
پوره سیبزمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو میشود، اما پوره سیبزمینی کامچوره را میتوانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیبزمینی به دلیل داشتن تخممرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم میکند. سیبزمینی نیز دارای […]
مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....
کیک یخچالی اصولا پایه ای از بیسکویت دارد و باقی مواد کاملا اختیاری است و هرکس با توجه به ذایقه اش می تواند نوعی از آن را در کمترین زمان تهیه کند...
لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و شکر را درون آن بریزید و ...
پیراشکی سیب زمینی شکم پر : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ...
طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...
کاپ کیکها یا کیکهای فنجانی، شیرینیهای خوشمزه و جذابی هستند با ظاهر زیبا و هوسانگیز. انواع کاپ کیک برای پذیرایی از مهمانها در اغلب جشنها و مراسمها مناسب هستند و طرز تهیه آسانی نیز دارند. کاپ کیکهای شکلاتی جزو خوشمزهترین و محبوبترین انواع کاپ کیک هستند که به شکل ساده یا مغزدار تهیه میشوند و […]
ساندویچ مرغ و قارچ را میتوانید با هر مرغی که دوست دارید تهیه کنید. یعنی پخت مرغ به سلیقه شماست. در واقع بهتر است این ساندویچ را موقعی تهیه کنید که مقداری مرغ پخته از غذاهای قبلی در یخچال دارید و میخواهید یک غذای لذیذ جدید با آن تهیه کنید.
جوجه کباب زعفرانی عالی و خوشمزه : پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، سینه های مرغ را از به صورت نوارهای پهنی برش بزنید ...
کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و اسانس وانیل ...
برای تهیه کیک شکلاتی خیس کافی است یک کیک کاکائویی ساده درست کنید و بعد آن را با لایه های زیادی از کرم کاکائو بپوشانید. البته یک روش دیگر هم وجود دارد که در آتن به جای کرم کاکائو از گاناش شکلاتی استفاده میشود.
کمتر کسی پیدا می شود که عاشق پاستا آلفردو نباشد. در رابطه با تاریخچه پاستا آلفردو بهتر است بدانید که یک غذای ایتالیایی است و به روش های مختلفی تهیه می شود. نکته ی جالب توجهی که در رابطه با این غذا وجود دارد این است که سس های آن نیز به روش های مختلفی […]
در بیشتر شهرهای ایران سبزی پلو با ماهی را به عنوان غذای عید میشناسند و سعی میکنند برای عید نوروز ماهی درست کنند. کوکو سبزی هم میتواند کنار این ترکیب قرار بگیرد.
عدس پلو : برنج را از 2 ساعت قبل با مقداری آب سرد و نمك خيس كنيد سپس عدس را با 2 ليوان آب 30 دقيقه بپزید ...
شله زرد : برنج را شب قبل با 1ليوان گلاب و 1 لیتر آب بگذاريد خيس بخورد ، حدود 10 ليوان آب را بگذاريد جوش بيايد سپس برنج را به ان اضافه كرده و هم بزنيد تا بجوشد ...
ذرت مکزیکی = قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید سپس آويشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را ...
طرز تهیه پن کیک ساده صبحانه: آرد و بیکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید ...
سس لازانیا: آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ...
ساندویچ ژامبون تنوری یکی از اون خوشمزه هاست که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت. اگر چه دوست دارم هر چه سریع تر طرز تهیه این ساندویچ رو بهتون آموزش بدم، اما بهتره قبلش چند نکته رو در مورد این غذا مشخص کنم. اول اینکه برای تهیه این ساندویچ از هر نوع ژامبون که دلخواه […]
خوردن غذاهای نذری مثل خورشت قیمه نذری با طعم و عطر خاصی که دارند همیشه لذتبخش است. البته بیشتر مواقع طرز تهیه غذاهای نذری تفاوت زیادی با روش پخت غذاهای معمول ندارد اما مزه آنها چیز دیگری است. یکی از خوشمزهترین غذاهای نذری که احتمالا آن را تا به حال نخوردهاید، خورشت قیمه نجفی یا […]
این روزا خیلی از خانواده های ایرانی به درست کردن غذا های فرنگی رو آوردند، یکی از متفاوت ترین این غذا ها سوفله بادمجان است. این سوفله تا حدی شبیه به موساکای بادمجانه، اما تفاوت هایی دارند. داخل این غذا از گوشت چرخ کرده و بادمجان استفاده میشه و با ذائقه ما ایرانی ها هم […]
حلوای کفگیری یکی از حلواهای معروف شهر شیرینی پرور ایران یعنی تبریزه! تبریز هم مثل شمال کشور در تنوع غذا و انواع شیرینی و حلوا حرف های زیادی برای گفتن داره. اگه تبریز رفته باشید می دونید که سوغاتی های این شهر مثل قرابیه، بستنی خشک، نوقا و … خیلی خوشمزه هستند. آجیل تبریز هم […]
صبحانه یکی از مهمترین وعده های اصلیه که باید مواد غذایی سالم و مقوی برای اون انتخاب بشه. در همه ی کشورها صبحانه های ساده و مقوی مانند انواع املت یا اوت میل که یه صبحانه ی رژیمی هست رواج داره. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یه صبحانه ی جدیدی رو بهتون آموزش […]
غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]