آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پونه کوهی

حدیث حیدری

میتبال بوقلمون

میتبال بوقلمون نوعی کوفته است که با استفاده از گوشت بوقلمون تهیه میشه، گوشت بوقلمون دارای مواد مغذی و معدنی است و امگا 3 بالایی دارد. این غذای محبوب اروپایی شبیه کله گنجشکی خودمونه و میشه اون رو با استفاده از گوشت گاو هم درست کرد. بهتره برای پخت این غذا از مواد و سبزیجات […]

  • ۳,۱۷۷ بازدید
  • 3
    (3)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیتزا یونانی

شما هم دوس دارین بدونین پیتزا یونانی چیست ؟ پس به ایران کوک خوش اومدین. چون این جا قراره با هم یه پیتزا یونانی اصل و فوق العاده خوشمزه تهیه کنیم. ترکیبات پیتزا یونانی توی این دستور کاملا خاصه و سالم. البته برای گیاه خواران هم مناسبه. اما پیتزا یونانی با مرغ و پیتزا یونانی […]

  • ۱۹,۸۸۲ بازدید
  • 3.6
    (13)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

کوفته قلقلی (میت بال)

کوفته قلقلی یا میت بال (meatball) یکی از انواع کوفته هست که ایتالیاییه و طعمی عالی داره. برای تهیه کردنش هم قرار نیست اذیت بشین چون آسونه. کوفته قلقلی برای کودکان هم یه غذای محبوب به حساب میاد. یادمه خودم هم از بچگی عاشق این غذا بودم و هنوز هم هستم. حالا این روشی که […]

  • ۵۶,۸۲۸ بازدید
  • 3.7
    (58)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه استیک مرغ

استیک مرغ چیست؟ یه روش عالی برای سرو مرغ! این استیک خوشمزه و سالم از گوشت سینه مرغ تهیه میشه که پوستش گرفته شده و بدون استخونه. مهم ترین عامل در تهیه یه استیک مرغ آبدار و خوش طعم، چاشنی استیک مرغ هست. یعنی کار شما برای تهیه این غذا خیلی خیلی راحته. چون تا […]

  • ۱۰۱,۶۲۴ بازدید
  • 4
    (113)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ادویه کاجون

ادویه کاجون: این ادویه خوش طعم در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش‌طعم تر و دلپذیرتر میکند ...

  • ۱۶,۴۱۲ بازدید
  • 4.3
    (66)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ سوخاری با باترمیلک

مرغ سوخاری با باترمیلک: برای تهیه این مرغ سوخاری لذیذ ابتدا باید مرغ را از قبل طعم دار کنید. بدین صورت که تکه های مرغ را همراه با فلفل سیاه، رزماری ...

  • ۱۶,۴۲۷ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه لازانیا بدون گوشت

فر را از قبل تا دمای 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو گوجه را کنار بگذارید و بقیه را نصف کنید. با پوست کن، پوست فلفل دلمه ای را بگیرید، سپس فلفل ها را نصف کرده و ...

  • ۲۷,۰۴۸ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۰ دیدگاه