آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نان باگت

صبا

طرز تهیه کراسینی

اگه به دنبال یک دستور العمل فوق العاده ساده هستید که بتونید اون رو با عجله تهیه کنید، این پیش غذا مناسب شماست. کراسینی در واقع پیش غذایی نیست که به طور پیش فرض با مواد اولیه ی ثابت و مشخصی درست بشه.  کراسینی یا بروشتا این یک نان ایتالیایی است که غالبا با روغن […]

  • ۱۲,۷۰۹ بازدید
  • 4.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

صبا

شارلوت الویه

سالاد الویه یکی از خوشمزه ترین و رایج‌ترین غذاهای سرده که به روش های مختلف درست و سرو میشه. الویه یکی از ایده آل ترین غذاهایه که میشه به عنوان فینگر فود سرو کرد. روش های مختلفی برای سرو الویه به شکل فینگر فود وجود داره؛ مثلا میشه داخل نان تارت در شکل های مختلف […]

  • ۱۶,۵۵۱ بازدید
  • 3.5
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاناپه تخم مرغ و پنیر

کاناپه یا کاناپ، نوعی فینگرفود است که اولین بار فرانسوی‌ها در اواخر قرن هجدهم شروع به سرو انواع آن در مهمانی‌های خود کردند. برای درست کردن انواع کاناپه مواد غذایی مختلف مثل پنیر، سبزیجات، ژامبون و تخم‌مرغ را روی نان یا بیسکوییت می‌چینند. کاناپه‌‌ها با وجود طرز تهیه ساده و آسان، ظاهر جذاب و زیبایی […]

  • ۲۴,۷۹۶ بازدید
  • 5
    (3)
  • ۴ دیدگاه