آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: بلوبری

حدیث حیدری

مافین جو دوسر پرک (مافین اوتمیل)

مافین جو دوسر پرک ساده، سالم و رضایت بخش است. شما می تونید بدون هیچ عذاب وجدانی دو یا سه عدد از آنها را میل کنید. بدون آنکه نگران چاق شدن باشید. از خواص جو دوسر پرک هر چه بگیم کم گفتیم. این دانه غلات سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدنی و درشت مغذی […]

  • ۷,۳۵۹ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

صبا

اسموتی بلوبری

بلوبری یکی از میوه های خوشمزه، خوش طعم و خوش رنگیه که خواص بسیار زیادی داره. یکی از مهمترین خواص بلوبری کنترل قند خون شماست. شیوع دیابت نوع 2 در سراسر جهان به طور پیوسته در حال افزایشه. از اون جایی که افراد مبتلا به دیابت به تغییرات سریع قند خون حساس هستن، برای خوردن […]

  • ۸,۶۲۷ بازدید
  • 4
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت بلوبری

خمیر سریعا آماده می شوند و برای جلوگیری از چسبیدن به ظرف، روی کاغذ روغنی قرار می گیرد و رول می شود. بلوبری ها به همراه مقدار کمی شکر و خلال پوست لیمو در وسط خمیر قرار می گیرند و گوشه های خمیر را تا می شود. تمام مواد را به همراه کاغذ روغنی به فر منتقل می شود و تقریبا پس از 30 دقیقه شما با یک تارت خوشمزه بلوبری روبرو می شوید.

  • ۶,۵۰۴ بازدید
  • 4.4
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیز کیک بلوبری

چیز کیک بلوبری را به مدت 50 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید(دمای فر و مدت زمان پخت به نوع فر بستگی دارد و قطعا با بدست آوردن تجربه به خوبی...

  • ۸,۵۱۱ بازدید
  • 3.8
    (4)
  • ۰ دیدگاه