آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: ماست

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک ماست

 برای تهیه کیک ماست می‌توانید از هر نوع ماستی استفاده کنید اما ماست چکیده نتیجه بهتری می‌دهد و کیک شما بسیار مرطوب و لذیذ می‌شود. در ضمن با استفاده از ماست‌هایی با طعم میوه ای می‌توانید کیک‌های جدید و متنوع هم درست کنید. کیک ماست را می‌توانید به عنوان یک عصرانه ساده و خوشمزه تهیه […]

  • ۲۰۱,۹۱۴ بازدید
  • 3.5
    (168)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس وانیلی با ژله کاکائویی

موس وانیلی با یک لایه ژله کاکائویی روی آن یکی از شیک‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین دسرهاست که می‌تواند به شکل‌های مختلفی با انواع توت‌های رنگارنگ زیبا تزیین شود.

  • ۶۹,۸۸۱ بازدید
  • 3.8
    (111)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیاز سوخاری ترد

پیاز سوخاری ترد گزینه‌ای عالی برای سرو کردن با همبرگر است و در کل می‌تواند دورچین خوبی برای غذاهای مختلف باشد. علاوه بر این، این سوخاری‌های ترد را می‌توان همراه با سس سوخاری (که در ادامه دستورش گفته شده) به عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا هم سرو کرد.

  • ۲۵,۲۹۴ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ سیر

مرغ سیر نوعی سوخاری خوشمزه و عالی است که می‌تواند به عنوان شام یا عصرانه سرو شود. برای تهیه مرغ سوخاری راه های زیادی وجود دارد. مرغ سیر با یک تکنیک خیلی راحت اما کمی زمان بر تهیه می‌شود که باعث می‌شود مرغ شما بافتی نرم و فوق‌العاده پیدا کند.

  • ۹,۴۱۵ بازدید
  • 4.2
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت با هات داگ

نان ذرت با هات داگ برتر را می‌توانید به سادگی با چند ماده اولیه که به راحتی در دسترس شما هستند تهیه کنید. فقط کافی است همه مواد خمیر را با هم مخلوط کنید که نان ذرت را تشکیل خواهند داد. سپس هات داگ‌ها وسط این خمیر قرار می‌گیرند و نان شما در فر پخته می‌شود.

  • ۱۵,۳۳۴ بازدید
  • 4.1
    (24)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد ماکارونی و مرغ

سالاد ماکارونی و مرغ غذایی خوشمزه و نشاط‌آور است که به راحتی تهیه می‌شود و همراه با سس رنچ (ترکیبی از ماست، مایونز، ادویه‌جات و سبزی خشک) سرو می‌شود. این سالاد می‌تواند به عنوان یک وعده غذای سرد سرو شود و مخصوصاً برای فصل تابستان مناسب است.

  • ۳۲,۴۴۲ بازدید
  • 4
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیکن ماسالا

چیکن ماسالا مرغی فوق‌العاده خوش طعم و عالی است که طی دو مرحله پخته می‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار می‌گیرد و حالت کبابی و نیم‌پز پیدا می‌کند. در مرحله بعدی مرغ داخل یک سس پر مایه از پوره گوجه، خامه و ادویه‌های مختلف ریخته و این بار به طور کامل پخته می‌شود.

  • ۵۴,۴۲۰ بازدید
  • 4.3
    (39)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک بادمجان قالبی

خوراک بادمجان و سیب زمینی قالبی (کیک بادمجان) یک غذای لذیذ و عالی برای طرفداران بادمجان است. در ضمن ظاهر بسیار زیبایی شبیه به یک کیک دارد و می‌توان آن را به شکل‌های هیجان انگیز مختلف تزیین کرد.

  • ۳۱,۵۰۴ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

دیپ پیاز

دیپ پیاز یک سس غلیظ عالی است که همراه با چیپس سیب زمینی یا ذرت یا نان خشک سرو می‌شود. در اینجا یک دستور عالی و نسبتاً آسان برای تهیه دیپ پیاز داریم. چیزی که این دیپ پیاز را عالی می‌کند مقدار پیاز داغ و تره زیاد در آن است.

  • ۱۶,۱۵۰ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیروگی گوشت و قارچ

پیروگی گوشت و قارچ را می‌توانید به عنوان شام یا ناهاری لذیذ همراه با ماست یا سس گوجه سرو کنید. پیروگی غذایی است که ریشه‌اش به اروپای شرقی برمی‌گردد. ظاهر این غذا شبیه به پیراشکی‌های کوچک است.

  • ۱۹,۰۵۷ بازدید
  • 4.3
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک آلبالو

تهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم احتیاج ندارد. به طور خلاصه برای تهیه کیک آلبالو، مواد با هم مخلوط می‌شوند، در قالب قرار می‌گیرند و بعد هم آلبالو روی آن چیده می‌شود. از یک تکنیک جالب هم استفاده می‌شود که مانع از ته‌نشین شدن آلبالو در کیک خواهد شد.

  • ۴۵,۴۲۰ بازدید
  • 4.2
    (50)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پسته و گلاب دو لایه

کیک پسته و گلاب از یک کیک پسته‌ای و روکشی با عطر گلاب تشکیل شده است. کیک پسته ای به خودی خود خوشمزه و پر محتواست و در آن از مغز پسته آسیاب شده استفاده می‌شود. اما باترکرم گلاب عطر و طعم این کیک لذیذ را تکمیل می‌کند.

  • ۱۳,۲۲۴ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تن ماهی با خیار قایقی

خیار قایقی ها ظرف‌هایی از جنس خیار هستند که سالاد تن ماهی داخل آنها قرار می‌گیرد و می‌شود آنها را به شکل‌های مختلف هیجان انگیزی تزیین کرد! سالاد تن ماهی هم یک ترکیب خوشمزه و مقوی است که احتیاج به مواد زیادی ندارد.

  • ۲۴,۵۰۹ بازدید
  • 3.2
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی

ژله دو رنگ را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تهیه کنید. می‌توانید از ژله با طعم‌های مختلفی استفاده کنید و توت‌ها و میوه‌های مختلفی را داخل آن‌ بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.

  • ۲۴۹,۹۳۶ بازدید
  • 3.7
    (257)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گوشت

کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است کیک گوشت را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید. بله این کیک شیرین نیست. در ضمن کیک گوشت، مغزدار است و مغز آن از گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است.

  • ۳۳,۹۴۷ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لگیمات

بامیه مصری که در اینجا روش تهیه‌اش را توضیح می‌دهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته می‌شود و البته مختص مصر هم نیست.

  • ۱۵۱,۴۱۱ بازدید
  • 3.7
    (242)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا تن ماهی و ذرت اسلایسی

خمیر مدتی در فر پخته می‌شود. سپس کمی ماست روی آن ریخته می‌شود که از خشک شدن خمیر جلوگیری می‌کند. بعد هم تن ماهی و ذرت و در آخر پنیر پیتزا ریخته می‌شود. خلاصه این که پیتزا اسلایسی تن ماهی در عرض حدود نیم ساعت تهیه می‌شود.

  • ۴۹,۶۸۶ بازدید
  • 3.3
    (101)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ تک نفره قالبی

ته دیگ تک نفره قالبی   ته دیگ شاید جذاب‌ترین و وسوسه‌ برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیب‌زمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکی‌هایی هستند که برای تهیه ته‌ دیگ استفاده می‌شوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایج‌ترین و قدیمی‌ترین […]

  • ۵۴,۴۹۶ بازدید
  • 3.6
    (77)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

اسکندر کباب، نوعی کباب ترکی (دونر) است که در اصل روی سیخ‌های چرخان عمودی رستوران‌های ترکی تهیه می‌شود. به این ترتیب که تکه‌های نازک کباب روی نان تکه‌تکه شده قرار می‌گیرند و روی آنها سس گوجه به مقدار زیاد و مقداری کره ذوب شده ریخته می‌شود. اسکندر کباب ترکی همیشه با ماست سرو می‌شود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می‌شود.

  • ۷۱,۶۰۵ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک بدون فر کاکائویی

مافین بدون فر کاکائویی بیشتر شبیه به یک معجزه است تا واقعیت. این مافین فوق العاده بدون تخم مرغ و بدون فر تهیه می‌شود. مایه مافین بدون فر خیلی آسان و سریع تهیه می‌شود و بعد با بخار پز کردن خمیر، کار تمام می‌شود. نتیجه مافین های کاکائویی نرم، مرطوب و خوشمزه ای است که شما را متحیر خواهد کرد.

  • ۳۹,۳۴۹ بازدید
  • 3.7
    (61)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند

خوراک نخود لبنانی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، در عربی فته حمص خوانده می شود که انواع مختلفی دارد و ویژگی اصلی آن نان خرد شده و برشته شده ای است که در آن به کار می رود. آشپزی لبنانی بسیار خوشمزه و جذاب است. آشپزی عربی و فرانسوی در این منطقه از مدیترانه با هم ترکیب شده اند و اعجازی شگرف در هنر آشپزی ایجاد کرده اند.

  • ۱۱,۰۷۹ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ کاری فوری

ویژگی اصلی این پلو مرغ، ادویه ی کاری است و همان طور که از اسمش پیداست، سریع تر از آنچه فکرش را می کنید آماده می شود. همان طور که برنج در حال طبخ است، مرغ را تکه تکه و پیاز را سرخ می کنید. سسی از ماست و خامه و پودر کاری تهیه می کنید. با کمی گشنیز کار تمام می شود و در عرض نیم ساعت پلو مرغ کاری آماده است و می توانید غذایی جدید و هیجان انگیز را تجربه کنید.

  • ۱۴,۳۵۸ بازدید
  • 3.9
    (56)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ایتالیایی پَنه تون

نان پَنه تون (Panettone) نوعی نان شیرین ایتالیایی است که معمولا به مناسبت کریسمس و شب سال نو پخته می شود. این نان به نوعی سمبل شهر میلان محسوب ...

  • ۱۹,۷۷۱ بازدید
  • 4.5
    (61)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین ساده

ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...

  • ۴۹۹,۹۱۷ بازدید
  • 3.8
    (1091)
  • ۴۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی: فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا با هم مخلوط و کرمی رنگ شود ...

  • ۹۱,۲۰۱ بازدید
  • 3.9
    (146)
  • ۷ دیدگاه