سس چیلی شیرین تایلندی
سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سسهایی است که علاقهمندان به طعم تند و شیرین را جذب خود میکند. این سس را میتوانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید.
- ۵۰,۴۸۰ بازدید
- ۲ دیدگاه
سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سسهایی است که علاقهمندان به طعم تند و شیرین را جذب خود میکند. این سس را میتوانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید.
پنکیک رد ولوت نوعی پنکیک ابتکاری و خلاقانه است که بدلیل رنگ قرمز زیبایی که دارد برای روز ولنتاین و مناسبت های رمانتیک بسیار مناسب است. این پنکیک خوشمزه...
طرز تهیه ترشی شلغم: آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل...
نان زیتون و ژامبون یکی از نان های سنتی فرانسه و از محبوب ترین پیش غذاهای فرانسوی است. این نان خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد طعم بسیار خوبی نیز ...
لبو را در قابلمه پر آب قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.(لبو برای تهیه ترشی لبو نباید خیلی نرم باشد اگر می خواهید آن را امتحان کنید بهتر است کمی زیر دندان صدا دهد)...
طرز تهیه خیار شور یک روزه: خیارها را بشویید و آن ها را حلقه حلقه کنید. نیازی به گرفتن پوست خیار نیست. پیازها را نیز پوست...
ترشی بامیه: بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود...
طرز تهیه ترشی ذرت: گوجه ها را بشویید، پوست بکنید، دانه های آنها را خالی کنید و دور بریزید. سپس گوشت گوجه ها را به قطعات ریز خرد...
ترشی بیور: قبل از هرچیز فلفل ها را خوب بشویید و آبکشی کنید. به کدام از بیورها یک سوزن بزنید تا سرکه به داخل فلفل ها نیز نفوذ کند و ...
طرز تهیه سالاد ماکارونی سبزیجات: برای تهیه این سالاد ابتدا در قابلمهای آب و مقداری نمک را روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیاید.سپس ماکارونی را اضافه کرده و حدود 8 دقیقه...
ساندویچ تست استیک با پیاز کاراملی: شاید برایتان جالب باشد که ساندویچ استیـــــک را با طعم پیاز کاراملی امتحان کنید. این دستور خاص ...
رولت تن و تخم مرغ: یک قابلمه را تا نیمه ا آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید ...
لقمه های کاهو آسیایی: ابتدا برگهای کاهو را با دقت بشوئید و آبکشی کنید. بهتر است کاهو را دولایه بگیرید تا ...
در طبخ بسیاری از غذاهای چینی از سس هویسین استفاده می شود همچنین برای باربیکیو کردن انواع گوشتها و کبابها این سس یکی از بهترین انتخابهای طرفداران طعم های خاص است ...
کاپ کیک بلک باتم: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید ...
میگو مارینه گریل شده: در یک کاسه بزرگ مواد سس را آماده کنید؛ یعنی سیر رنده شده، سس گوجه فرنگی، روغن زیتون و سرکه شراب سفید را با هم مخلوط کنید ...
سر هویج ها را ببرید و از طول آنها را برش بزنید. نیاز نیست که پوست آنها را بگیرید. سیر را نیز نازک ورق کنید. هویج و سیر را ...
تخم آفتابگردان را در ماهیتابه ای ریخته و روی شعله ی ملایم چند دقیقه حرارت دهید، تا زمانی که تُست شود و ...
اگر بعضی از سیب زمینی ها بزرگ هستند آنها را نصف کنید. سیب زمینی ها را در یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک ریخته و ...
پیاز را ورق کنید سپس دانه ی فلفل های دلمه ای را در بیاورید. سیب را به قطعات ریزی برش بزنید. روغن را در قابلمه ی بزرگی حرارت دهید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیب و ...
یکی از پیازها و نیمی از جعفری و نیمی از گشنیز را کاملا خرد کنید. آنها را همراه با گوشت چرخ کرده ، 1 قاشق چایخوری برگه های فلفل ...
ماهی ها را زیر شیر آب سرد بشویید تا اگر خونی باقی مانده پاک شود و سپس آنها را حوله کاغذی خشک کنید ...
فیله گاو را به اندازه لقمه های نسبتا درشت خرد کنید و اضافات آن را جدا کنید. سیر را له کرده و پوست لیمو را رنده کنید. گوشت را ...
لبه های نان را بگیرید سپس به مدت چند دقیقه آن را در آب گوجه بخیسانید. گوجه ها را درشت قاچ بزنید و ...
سیب زمینی ها را به صورت ضخیم حلقه حلقه کنید و آنها را در قابلمه ی بزرگی حاوی آب و نمک به جوش بیاورید و بگذارید تا ...
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. ژامبون ها را به قطعات ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید یا ...
سیب زمینی های بزرگ را نصف کنید، سپس آنها را در قابلمه ای حاوی آب و نمک بجوش بیاورید. به مدت 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی را بپزید تا ...
5 سانتیمتر از انتهای مارچوبه ها را ببرید زیرا بسیار سفت است. با استفاده از پوست کن پنیر پارمیزان را برش بزنید ...
یک ماهیتابه شیاردار یا نچسب را حرارت دهید. سینه ی مرغ را از وسط طوری برش بزنید که وقتی آن را باز می کنید به شکل قلب درآید. مرغ را ...
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. برای اینکه کیک 2 لایه شود ...