آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کرم و رومال

حدیث حیدری

باترکریم شکلاتی

باترکریم شکلاتی یه نوع روکشه که می تونید برای تزیین کیک شکلاتی با گردو، کیک تولد یا هر نوع کیک و کاپ کیکی  که قبلا یاد گرفتید، استفاده کنید. درست کردن باترکریم خیلی وقت زیادی لازم نداره. به همین خاطر بهتره استفاده از انواع آماده ای که در مغازه ها هست رو فراموش کنید. همه […]

  • ۱۵,۶۴۱ بازدید
  • 3.8
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

ژله بریلو شکلاتی

شاید شما همراهان عزیز ایران کوک هم موقع خوردن کیک و شیرینی های مختلف مث کیک رولت دارچینی، کیک سیب کاراملی، شیرینی الماسی و غیره با کیک و شیرینی هایی که با یه سس براق و رنگی تزیین و سرو شدن مواجه شدین. این سس یا ژله براق و جذاب ژله بریلو ست که در […]

  • ۴۴,۸۳۲ بازدید
  • 4
    (46)
  • ۵ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شیر غلیظ شده

شیر غلیظ شده چیست ؟ چگونه شیر غلیظ شده درست کنیم ؟ این ها سوالاتی هستن که برای هر کسی که به آشپزی علاقه داشته باشه، پیش میاد. طبیعی هم هست. چون این شیر کاربردهای خیلی زیادی داره! خب اول از همه به این می پردازیم که شیر غلیظ شده چیه و بعدش قراره طرز […]

  • ۵۳,۶۵۹ بازدید
  • 3.6
    (50)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه ژله بریلو

ژله بریلو مایع براق ژله مانند است که از آن برای تزیین انواع کیک، شیرینی، بیسکویت و دسر استفاده می شود. غالبا بریلو برای روکش کیک یا شیرینی کاربرد دارد. بریلو طعم ها و رنگ های مختلف دارد و بسته به سلیقه خود می توانید از این محصول استفاده کنید. با استفاده از طعم های […]

  • ۱۹۱,۵۲۱ بازدید
  • 4
    (213)
  • ۶ دیدگاه

فاطمه

خمیر تزیینی ژلارد

دستوری که در ادامه میبینید مربوط به تهیه خمیر ژلارد هست که دوست خوب ما مادر زینب سادات با ما به اشتراک گذاشته و این دستور رو خودشون ابداع کردند. ژلارد نوعی خمیر خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین خمیر فوندانت در تزیین کیک استفاده شود. از خمیر ژلارد میتوان برای ساخت گل تزیینی […]

  • ۶۵,۵۸۹ بازدید
  • 3.6
    (75)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرم توت فرنگی واقعی

کرم توت فرنگی عالی برای پوشاندن کیک‌ها و کاپ کیک‌های شما! این کرم هم نوعی باتر کرم است و از کره و پودر قند تشکیل شده است. اما خوبی آن این است که برای اضافه کردن طعم توت فرنگی در آن از اسانس یا پودر ژله استفاده نمی‌شود. بلکه از پوره توت فرنگی تر و تازه استفاده می‌شود.

  • ۱۶,۷۱۵ بازدید
  • 4.2
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیر نارگیل و خامه نارگیل

شیر نارگیل در اصل از رنده کردن و فشردن گوشت (بخش سفید رنگ) نارگیل تهیه می‌شود. شیر نارگیل را می‌توان همراه با کمی شکر و وانیل به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی نوشید یا در تهیه انواع دسرها و کیک‌ها مثل دسر قهوه و نارگیل و کیک خیس نارگیلی از آن استفاده کرد.

  • ۲۰,۶۷۷ بازدید
  • 4.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرمفیل وانیلی

کرمفیل وانیلی کرمی سبک و فوق‌العاده خوشمزه است که به راحتی در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. البته بلافاصله قابل استفاده نیست و باید چند ساعتی در یخچال خنک شود. نکته اصلی که لازم است در تهیه یک کرمفیل وانیلی عالی رعایت شود این است که حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود.

  • ۱۰۵,۸۳۷ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس دولسه دلچه با شیرعسلی

در روش کلاسیک تهیه دولسه دلچه از شیر و شکر استفاده می‌شود اما در اینجا روشی را مطرح می‌کنیم که در آن از شیر عسلی (شیر تغلیظ شده با شکر) استفاده می‌شود که می‌توانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. از سس دولسه دلچه می‌توان برای تزیین انواع دسر و بستنی استفاده کرد. همچنین می‌توان آن را همراه با پنکیک سرو کرد.

  • ۲۷,۴۱۹ بازدید
  • 5
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

باتر کریم سوئیسی

باتر کریم سوئیسی یکی از انواع باتر کرم است که از بن ماری (حمام آب گرم) کره ، سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و برای پوشش و تزیین کیک و شیرینی استفاده می شود.

  • ۲۳,۵۹۳ بازدید
  • 4.5
    (47)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نوتلا خانگی

تصمیم داریم طرز تهیه نوتلای خانگی را به شما آموزش دهیم تا از این پس با خیالی آسوده میان وعده هایی خوشمزه مانند: کرپ، ...

  • ۱۲۸,۷۴۸ بازدید
  • 3.6
    (249)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرم رویال آیسینگ

تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ نیز ممکن است و استفاده از پودر مرنگ برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند یا زنان باردارمناسب تر است...

  • ۷۳,۰۷۶ بازدید
  • 1.3
    (3)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس توت فرنگی

طرز تهیه سس توت فرنگی : توت فرنگی ها را تمیز کنید سپس توت فرنگی ها را بشویید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ...

  • ۲۳,۲۸۹ بازدید
  • 4
    (17)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرم شکلاتی مخصوص

شکلات که برای برخی خوشمزه‌ترین خوراکی روی زمین است، کاربرد گسترده‌ای در تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر دارد. با انواع و اقسام شکلات و ترکیبات آن می‌توانید زیباترین و جذاب‌ترین تزیینات را بر روی کیک و شیرینی‌های خود خلق کنید. امروز در ایران کوک قصد داریم طرز تهیه کرم شکلاتی مخصوص را آموزش دهیم […]

  • ۶۵,۸۶۸ بازدید
  • 3.9
    (80)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرم پاتیسیر (کرم پاستری)

انواع کرم‌های قنادی، بخشی جدایی‌ناپذیر از دنیای شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرها هستند. کرم‌های قنادی به عنوان لایه میانی یا لایه رویی کیک‌های خامه‌ای و شیرینی‌ها استفاده می‌شوند و دارای انواع مختلفی مانند باترکریم، کرمفیل، دولسه دلچه و پاتیسیر هستند. کرم پاتیسیر، یکی از پرکاربردترین انواع کرم قنادی است که توسط آشپزهای فرانسوی ابداع شده است […]

  • ۱۲۳,۹۱۴ بازدید
  • 3.7
    (111)
  • ۱۵ دیدگاه