آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کباب و کوفته

حدیث حیدری

کوفته ترکیه ای استانبولی

انواع مختلف کوفته در میان مردم ایران و جهان وجود داره، مخصوصا اگر بحث کشور ترکیه  در میان باشه این غذا جایگاه خاصی داره. بعد از آموزش غذاهای ترکیه ای مثل نخود پلو یا مانتی قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی رو هم آموزش بدیم. همانطور که  از نام این غذا پیداست این […]

  • ۴,۸۶۱ بازدید
  • 3.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه کفتا کباب

کفتا کباب یا کباب کفتا یه نوع غذای گوشتیه که مردم کشورهای مراکش و لبنان درست می کنند. مردم همه کشورها علاوه بر غذاهای محلی و خاص کشور خودشون دوست دارند غذاهای ملل مختلف رو امتحان کنند، هر چه این غذاها به ذائقه شان نزدیک تر باشه؛ بیشتر مورد پسندشون قرار می گیره. ایرانی ها […]

  • ۶,۲۴۹ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

کباب یونانی

آخر هفته ها که میشه بساط آتیش و کباب ما ایرانی ها به راهه. اصلا مگه میشه ایرانی باشی و کباب دوست نداشته باشی! حالا چه بهتره که این آخر هفته رو با کباب یونانی ترد و آبدار شگفت انگیزتر از همیشه کنید. این کباب در یونان به اسم سوولاکی شناخته میشه و یکی از […]

  • ۱۲,۴۶۹ بازدید
  • 3.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای

کباب ها یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی هستند. انواع مختلف کباب ها با گوشت چرخ کرده و یا تکه ای وجود داره که هر کدوم به روش های مختلف مزه دار و طبخ میشن. در  میان انواع مختلف کباب، کباب کوبیده محبوبیت زیادی برای ما ایرانی ها داره. خوشبختانه انواع مختلف کباب رو میشه […]

  • ۶۷,۱۸۱ بازدید
  • 4.1
    (74)
  • ۱ دیدگاه

صبا

جوجه کباب تابه ای

کباب و جوجه کباب از غذاهای محبوب بسیاری از کشورها هستن که به روش های مختلف پخته و طبخ میشن. در نتیجه امروزه بیش از ۱۰۰ نوع کباب و جوجه کباب در طعم های مختلف وجود داره. مهمترین نکته در سرو یک کباب و جوجه کباب خوشمزه، علاوه بر نحوه ی پخت اون ها، موادیه […]

  • ۲۴,۷۶۶ بازدید
  • 3.8
    (25)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

کباب یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای سنتی ما ایرانی هاست. کباب انواع مختلف داره؛ از کباب کوبیده ی همه پسند گرفته تا کباب چنجه و کباب برگ همه طعم فوق العاده ای دارن که نه فقط از طعم شون، از عطر و بوی محشرشون هم نمیشه گذشت. تقریبا همه ی ما تجربه […]

  • ۴۷,۷۹۲ بازدید
  • 3.8
    (69)
  • ۳ دیدگاه

سپیده

کوفته آلو

مطمئنم شما همراهان عزیز ایران کوک با طرز تهیه کوفته بلغور، کوفته عدس، طرز تهیه کوفته برنجی، کوفته بوقلمون و کدو سبز و انواع دیگر کباب و کوفته آشنا هستین و اگه از طرفدارهای پر و پا قرص کوفته هستین خبر خوشی براتون دارم. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه مدل جدید کوفته […]

  • ۱۴,۹۷۰ بازدید
  • 3.8
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

کباب تابه ای مرغ

یکی از غذاهای محبوب بین ما ایرانی ها قطعاً انواع کباب و کوفته است مثل کباب بلغاری، جوجه حلزونی، کباب ترکی خانگی و غیره. ماده اصلی تشکیل دهنده بیشتر کباب ها گوشت قرمز و یا گوشت مرغ هست. در این مطلب من می خوام یه مدل کباب فوق العاده خوشمزه و در عین حال آسون […]

  • ۱۷,۲۱۹ بازدید
  • 4.2
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

کوفته عدس

کوفته عدس یه غذای بسیار سالم و ساده ست که در مدت زمان کمی طبخ میشه. این کوفته خیلی شبیه کوفته قلقلی های خودمونه ولی ماده اصلی تشکیل دهنده اون عدسه. تازه خبر خوب واسه گیاه خواران و افراد  مبتلا به دیابت اینکه کوفته عدس کاملاً گیاهیه و اگه فقط یه بار اون درست کنین […]

  • ۱۶,۸۱۷ بازدید
  • 4.2
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه کوفته بلغور

احتمالاً هر وقت اسم کوفته به گوشتون میخوره یاد کوفته تبریزی می افتید که یکی از بهترین و خوش طعم ترین غذاهای اصیل ایرانی است. اما من در اینجا قصد دارم یک کوفته هیجان انگیز دیگه رو بهتون معرفی کنم به اسم کوفته بلغور. ماده اصلی تشکیل دهنده این کوفته، همون طور که از اسمش […]

  • ۲۶,۸۰۴ بازدید
  • 3.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کباب بلغاری

کباب بلغاری چیست؟ یه کباب خوشمزه و عالی با ظاهری جذاب و متفاوت! این کباب در واقع دو نوع داره که نوع محبوب و معروفی که ایرانیا همه دوستش دارن رو قراره با هم تهیه کنیم. این کباب رو هم میشه با گوشت قرمز تهیه کرد و هم میشه با گوشت مرغ ترکیبش کرد. در […]

  • ۹,۷۴۱ بازدید
  • 4.5
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

روش تهیه جگروز لرستان

در ادامه این نوشته مراحل تهیه جگروز سنتی را می خوانیم که امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید اما پبش از هر چیز شاید لازم باشد بدانید که استفاده بیش از حد جگر می تواند..

  • ۲۹,۲۸۸ بازدید
  • 4
    (28)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه جوجه حلزونی

جوجه کباب یکی از غذاهای به شدت محبوب بین ما ایرانی هاست. چه در تفریح و گردش باشیم و چه در خانه و دور هم؛ دوست داریم اون لحظه رو با یک کباب دلچسب جشن بگیریم. اما جوجه حلزونی یه روش خاص برای تهیه ی جوجه کباب زغفرونیه که هم ظاهر دوست داشتنی ای داره […]

  • ۳۸,۳۵۵ بازدید
  • 4.2
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه کوفته برنجی

نمیدونم تا به حال تجربه درست کردن کوفته برنجی یا همون کوفته تبریزی رو داشتین یا نه ولی به احتمال زیاد این غذای خوشمزه و سنتی رو امتحان کردین و می دونید چه..

  • ۴۰,۵۲۱ بازدید
  • 4
    (57)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

 در این مطلب دو روش آسان را برای تهیه کباب ترکی در منزل توضیح داده ایم. روش اول برای خانواده و عزیزانتان میتواند کاربردی تر باشد اما روش دوم مخصوص زمان هایی است که یک مجلس بزرگ با مهمان های زیاد دارید. کباب ترکی یا دنر را با گوشت قرمز و یا مرغ، چه چرخ […]

  • ۶۳,۹۱۰ بازدید
  • 4
    (77)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کباب چنجه

 کباب چنجه یک غذای فوق العاده برای مهمانی ها، عروسی ها و روز هایی است که همراه خانواده و دوستان به دامان طبیعت رفته اید. فقط کافیست مواد این کباب را از روز قبل آماده کنید تا گوشت طعم بگیرد. و یا میتوانید گوشت فیله را با مرغ کباب کنید و کباب بختیاری و یا […]

  • ۵۲,۰۹۸ بازدید
  • 3.6
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب لاپلو

اگر دنبال غذایی ساده و مقوی هستید که کمی هم تنوع به برنامه غذایی شما بدهد، کباب لاپلو احتمالاً انتخاب خوبی خواهد بود. کباب لاپلو شبیه به کباب تابه ای است که این بار لایه لایه میان برنج قرار میگیرد و در بخار آن پخته میشود. طرز تهیه کباب لاپلویی بسیار آسان است.. گوشت چرخکرده طعمدار […]

  • ۱۹۳,۰۶۱ بازدید
  • 3.6
    (346)
  • ۲۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب تابه ای

پس برای 300 گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن آب پیاز را جدا کنید. اما بعد از تهیه مخلوط گوشت نوبت به سس کباب تابه ای میرسد. البته سس ضروری نیست و بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس (مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده) هم سرو میکنند.

  • ۲۴۹,۸۲۵ بازدید
  • 3.6
    (208)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

جوجه ترش

از ترکیب رب انار، گردو، ماست و زعفران سسی ترش با طعمی عالی به دست می آید و مرغ خرد شده با چند ساعت ماندن و خیس خوردن در این سس طعم دار میشود و بافتی ترد و عالی پیدا میکند. کباب کردن جوجه ترش میتواند خیلی ساده و آسان در منزل انجام شود. حتما نیاز به منقل و فر نیست.

  • ۷۵,۶۰۶ بازدید
  • 4.3
    (71)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته بوقلمون و کدو سبز

کوفته بوقلمون و کدو سبز در فر پخته میشود و فقط چند قطره روغن برای چرب کردن سینی در تهیه آن استفاده میشود. به همین خاطر غذایی بسیار سالم و کم چرب است.

  • ۶,۱۰۰ بازدید
  • 4.5
    (10)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

اسکندر کباب، نوعی کباب ترکی (دونر) است که در اصل روی سیخ‌های چرخان عمودی رستوران‌های ترکی تهیه می‌شود. به این ترتیب که تکه‌های نازک کباب روی نان تکه‌تکه شده قرار می‌گیرند و روی آنها سس گوجه به مقدار زیاد و مقداری کره ذوب شده ریخته می‌شود. اسکندر کباب ترکی همیشه با ماست سرو می‌شود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می‌شود.

  • ۷۱,۵۷۰ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته بوقلمون با سس مخصوص

کوفته بوقلمون با سس مخصوص در زمان کمی آماده می شود و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم لذیذ و جدیدی که دارد. این کوفته قلقلی ها ...

  • ۱۸,۰۹۳ بازدید
  • 3.9
    (56)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

جوجه اسپایسی

ابتدا پوست مرغ ها را جدا کنید. بهترین راه برای این کار، گرفتن پوست ران مرغ با تکه ای حوله ی کاغذی و کشیدن آن است ...

  • ۱۲,۷۶۱ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب دو رنگ

طرز تهیه کباب دو رنگ گوشت و مرغ : تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 1 پیاز خرد شده و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید ...

  • ۲۶,۳۹۱ بازدید
  • 4.3
    (51)
  • ۷ دیدگاه
کباب و کوفته:

کباب کباب از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است که علاوه بر ایران در کشورهای همسایه مثل ترکیه هم بسیار رایج است.

در اصل کباب غذایی قفقازی است و اولین بار این ناصرالدین شاه بود که پای کباب را به ایران باز کرد. اما با گذشت زمان کباب کم کم تبدیل به یک غذای کاملاً ایرانی شد و انواع مختلفی مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و کباب تابه ای پیدا کرد.

در این دسته بندی با طرز تهیه کباب های سنتی ایرانی آشنا میشوید و در ضمن آموزش کباب های جدید و خارجی نیز ارائه خواهد شد.

برای پخت کباب میتوان از انواع گوشت استفاده کرد. گوشت چرخ کرده مخلوط، گوشت راسته گوساله و گوسفند و حتی مرغ از این دست هستند.

اما انواع کباب ایرانی چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟ کباب چنجه در تهیه کباب چنجه از گوشت‌های تکه شده متوسط استفاده می‌شود.

کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است. همان طور که در طرز تهیه کباب ترش گفته شده برای تهیه آن از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود.

این مواد از رب انار ترش یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود. دنده کباب کباب دنده، کبابی کرمانشاهی است و معمولاً از گوشت چرخ شده دنده گوسفند تهیه می‌شود.

کباب کوبیده کباب کوبیده خوشمزه سنتی از گوشت چرخ کرده با چربی و پیاز تهیه می‌شود. کباب برگ این کباب اعیانی از برش‌های گوشت راسته گوساله یا گوسفند تهیه میشود که به شکل ورقه های پهن و نسبتاً نازک در آمده و از قبل در پیاز و ادویه خوابانده شده اند.

کباب سلطانی که از اسمش پیداست ابهت خاصی دارد چیزی نیست جز یک سیخ کوبیده و یک سیخ کباب برگ. کباب دوش از پشت گردن و دوش گاو تولید می‌شود و رگه‌ها چربی لذیذی که در آن موجود است لذت کباب را دوچندان می‌کند.

اندازه‌های. کباب دوش هم مانند چنجه دارای برش‌های متوسط است. این نوع کباب هم از سری کباب‌هایی است که در استان گیلان و شهر رشت بسیار تهیه و مصرف می‌شود و به عنوان یکی از غذاهای کبابی شهر رشت معروف است.

جوجه کباب دو نوع دارد: جوجه با استخوان و بدون استخوان که از گوشت مرغ یا جوجه در تهیه آن استفاده می‌شود. طرز تهیه جوجه کباب بسیار ساده است.

کباب شیشلیک از سری کباب‌های مخصوص استان خراسان بوده و برای تهیه آن از بخش‌های دنده گوسفند و گاهی گوساله یا گاو جوان استفاده می‌شود که با همان استخوان دنده به سیخ کشیده می‌شود.

این کباب نیز طرفداران زیادی دارد. کباب بختیاری ترکیبی است از جوجه کباب و چنجه، یعنی در سیخ آن یک در میان از تکه‌های برش خورده گوشت و مرغ استفاده می‌شود. اما چون مرغ زودتر از گوشت پخته میشود لازم است حتما گوشت بیات شده استفاده شود و یا تکه های مرغ بزرگتر انتخاب شوند.