طرز تهیه سوفله فرانسوی
-
امتیاز دهید
-
4.1 از 56

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سوفله فرانسوی
- کره 50 گرم
- آرد الک شده 50 گرم
- شیر 2 لیوان
- تخم مرغ 5 عدد
- پنیر پیتزای پر چرب 150 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
سوفله فرانسوی
طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه ذوب شد آردی که چند بار الک کرده اید را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا آرد جمع شود. در این مرحله شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید.
پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر آب شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ).
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد. اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس سفیده زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.
ظرف سوفله یا ظرف پیرکس را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید. سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید.
نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد. اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید. در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : سوفله و گراتن
- مواد لازم : آرد, پنیر پیتزا, تخم مرغ, شیر, کره
عالی بود
good
با تشکر از آموزش سوفله و سایت بسیار عالی تون . من از کره متنفرم و نمیتونم اون رو مصرف کنم میخواستم از شما بپرسم میشه بجای کره که گفتید از روغن جامد یا مایع استفاده کرد
منا جان میتونی از کره گیاهی که بویی نداره استفاده کنی اما اگه نشد میتونی با روغن جامد جایگزین کنی 🙂
سلام . این مواد برای چند نفر کافیه و ظرف حدودا چه اندازه باشه؟ممنون
نادره جان اغلب دستورهای غذایی سایت برای 4 نفر مناسب هستند اما باز بستگی به افراد داره که چقدر میل کنن … اندازه قالب باید جوری باشه که 1/2 یا 2/3 قالب با مایه سوفله پر شه 🙂
عالی بود امتحان کنید…..