پودینگ کدو حلوایی و کشمش
طرز تهیه: فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
آب پرتقال و وانیل را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد. کشمش ها را داخل شیر جوش بریزید و هم بزنید سپس آنها را از روی شعله بردارید.
یکی از تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده آن را جداگانه هم بزنید تا خوب کف کند و از ظرف جدا نشود. تخم مرغ دیگر را روی زرده بشکنید و خوب بهم بزنید. حالا آنها را به همراه شیر، پوره کدو حلوایی، نصف لیوان شکر، دارچین و مخلوط آب پرتقال و کشمش در یک کاسه بریزید و خوب بهم بزنید.
قالب را حاضر کنید و کف آن را با کره کمی چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید. در کاسه ای کره و دو قاشق شکر و جوپرک را باهم مخلوط کنید و آن را به عنوان تزئین روی محتویات قالب بریزید.
قالب را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام، سفیده زده شده کجا استفاده شد؟!!!
بسیار مناسب به نظر میرسد، تقریبا همه مواد آن برای سلامت بدن مفید است. حتما باید مزه اش را هم امتحان کنم و نتیجه را به اشتراک بگذارم.
حامد جان اگر درست کردی حتما نتیجه ش رو بنویس!