سالاد کلم (coleslaw) یکی از پر طرفدارترین سالادهای ساده در جهان است. ما ایرانی ها بیشتر با سالاد کلم سفید آشنا هستیمکه با سس شیرین تهیه میشه. اما شرقی ها معمولا به این سالاد کمی کلم قرمز هم اضافه میکنن که رنگش رو زیباتر و متنوع تر میکنه. علاوه بر کلم سفید (و در صورت تمایل کلم قرمز) از هویج و کشمش هم در این سالاد استفاده میشه.

طرز تهیه سالاد کلم سفید با کشمش و هویج

مرحله اول:

کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید. سپس آنها را شسته و آبکشی کنید. هویج ها را بشویید و به صورت درشت رنده کنید. کلم و هویج را باهم در یک کاسه بریزید.

خرد کردن کلم سفید

مرحله دوم:

ظرفی را برای آماده کردن سس حاضر کنید. سس مایونز را در آن بریزید. آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. شکر را به سس اضافه کنید و آنقدر خوب بهم بزنید تا شکر کاملا در سس حل شود. در نهایت نمک و فلفل و سپس پودر شوید خشک را اضافه کنید.

کلم و هویج

مرحله سوم:

کشمش ها را روی مخلوط سالاد بریزید و سس را اضافه کنید. روغن کنجد را در آخر روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت 2 یا 3 ساعت قبل از سرو کردن درون یخچال قرار دهید.

سالاد کلم و کشمش

نکات کلیدی تهیه سالاد کلم:

- مقدار شکر سس را میتوانید به دلخواه تنظیم کنید.

- سالاد کلم همراه غذاهای فست فودی مثل پیتزا هم سرو میشه.

- برای تهیه سالاد کلم سفید و قرمز میتوانید مقداری کلم قرمز را هم در ابتدا خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

سالاد با کلم قرمز