طرز تهیه ماکارونی صدفی تابه ای با اسفناج
-
امتیاز دهید
-
1.3 از 3

-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای ماکارونی صدفی تابه ای با اسفناج
- روغن زیتون 2 قاشق
- پیاز کوچک ریز شده 1 عدد
- گوشت چرخ کرده یا سوسیس ایتالیایی 250 گرم
- ماکارونی صدفی 2 لیوان
- آب مرغ 2 لیوان
- اسفناج تازه خرد شده نصف لیوان
- پنیر پیتزا رنده شده 1/4 لیوان
- نمک ، زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه
ماکارونی صدفی تابه ای با اسفناج
طرز تهیه: روغن زیتون را در کف تابه بریزید و روی شعله قرار دهید تا کمی داغ شود. پیاز های ریز شده را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب آنها را با پیاز مخلوط کرده و هم بزنید. به دلخواه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
بعد از 5 تا 10 دقیقه تفت دادن، نصف آب مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و قل زدن کرد، می توانید ماکارونی های صدفی را در آن بریزید. بعد از 15 دقیقه هم زدن نصف دیگر آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تقریبا آب مرغ جذب مواد شود.
در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: غذای نهار, شام
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی، پاستا و لازانیا
- مواد لازم : آب مرغ, اسفناج, پنیر پیتزا, پیاز, روغن زیتون, گوشت چرخکرده, ماکارونی
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: پاستا فوری,غذای ایتالیایی
بدون دیدگاه.