طرز تهیه سس مارینارا
-
امتیاز دهید
-
3.5 از 150

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 پیمانه
مواد لازم برای سس مارینارا
- گوجه فرنگی 8 عدد
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- آویشن 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- سیر 4 حبه
- جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و … است. یعنی در هر غذایی که مایل باشید طعم گوجه را به آن اضافه کنید میتوانید از سس مارینارا استفاده کنید. ولی احتمالا کاربردی ترین کاربرد آن سرو به همراه اسپاگتی است. برای تهیه مارینارا راه های مختلفی وجود دارد و هر کس آن را به شیوه خودش درست میکند. شاید شما هم سبک مخصوص خودتان را برای تهیه سس گوجه داشته باشید. اما اگر دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی را امتحان کنید همراه ما شوید. همان طور که در دستور تهیه این سس در ادامه خواهید دید، تهیه سس مارینارا فقط به چند ماده ساده احتیاج دارد که معمولاً در هر آشپزخانه ای پیدا میشوند.
طرز تهیه سس مارینارا
مرحله اول:
روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).
مرحله دوم:
پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکات تهیه سس مارینارا:
– پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
– میتوانید برای سرعت بیشتر گوجه ها را رنده کنید.
– فراموش نکنید راز یک مارینارای خوشمزه این است که بگذارید حسابی روی شعله ملایم حرارت ببیند.
– میتونید مارینارا داخل قالب های یخ بریزید و پس از اینکه منجمد شد داخل کیسه فریزر بریزید. به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.
- برای: 2 پیمانه
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
دییقا،مواد زیاد داره،حتی کرفس هم داره….
سلام نیلوفر خانم، می خواستم بدونم شما کلاس های آشپزی هم برگزار می کنید؟ حالا چه پیشرفته چه مبتدی؟ ممنون می شم پاسخگو باشید
ممنون بابت اطلاعات خوب آشپزی که در اختیار ما میگذارید
سلام ممنون از مطالبتون ولی من خودم الان کلاس اشپزی میرم یه طور دیگه اموزش دادان داخلش کرفس و هویچ و برگ بو و…. میرزن . کدوم دستور درسته؟
مارینارا در اصل سس ساده ای هست و سبزیجات داخلش نداره. میتونید به انگلیسی سرچ کنید ببینید marinara sauce
اونی که آموزشتون میدن سس بلونزه
عزیزم اون بنظرم در مورد تهیه ی مایه ماکارونی است
من اسپانیا هستم و دوره ی کامل اشپزی را گذراندم و الان رستوران ایتالیایی دارم این دستور سس مارینارا رااینجا بصورت تقریبا اماده دارن فقط ما ریحان و آویشن و نمک بهش اضافه می کنیم
سلام تا جایی که من میدونم سس مارینا این نیست و خیلی مواد دیگه هم داره مثل مثلا هویج و غیره
سلام متشکرم از مطالب آشپزی خوبتون ممنونم واقعا استفاده کردم
ممنون روناک عزیز ، هم از شما و هم از سایر دوستان با محبت 🙂
سلام عزیزم. من هم از آشنایی با شما و سایت خیلی عالی شما خوشحالم و با کمال افتخار شما را لینک می کنم. ممنون که به من سر زده بودید.
ممنون الهام جان ، لطف کردی عزیزم :*