BreakfastCasserolej

کاسرول سوسیس

سوسیس  500 گرم  .  تخم مرغ  4عدد  .  شیر  2لیوان

نان تست 6عدد   .  پنیر چدار  200 گرم  .  روغن 2 قاشق

sausage-casserole1

طرز تهیه: سوسیسها را به قطعات دلخواه خرد کنید و آنها را تا جایی که قهوه ای شوند، سرخ کنید.

نان های تست را هم به مکعب های کوچک ببرید.

sausage-casserole2

در کاسه ای تخم مرغها را کاملا بهم بزنید و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. قطعات نان و سوسیس را داخل کاسه بریزید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید.

یک ظرف سرامیکی یا یک پیتزا خوری بردارید و کف آن را کمی چرب کنید. مخلوط کاسرول را داخل آن بریزید.

فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید و سپس مخلوط را به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر بعد از این مدت کاسرول حالت سفت به خود نگرفته بود، 20 دقیقه ی دیگر صبر کنید.

کاسرول سوسیس را می توانید به همراه چای و قهوه به صورت صبحانه و عصرانه میل کنید!