طرز تهیه املت انار
-
امتیاز دهید
-
2.5 از 13

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای املت انار
- انار ترش 3 عدد
- پیاز 3 عدد
- سیر 5 حبه
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم
املت انار
طرز تهیه : انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید . تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید.
سیر و پیاز را خرد کنید ، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در ان سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها ، نمک و فلفل را به انها اضافه کنید.
مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.
نکته ها : املت انار غذایی محبوب از شمال ایران است و اغلب با انار ترش تهیه میشود ، برای جدا کردن دانه های انار باید انار را از وسط نصف کنید سپس در کف دستتان گرفته و رویش با قاشق ضربه بزنید تا دانه های انار کف دستتان بریزند.
میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب انار نیز استفاده کنید و در اینصورت باید رب را قبل از ریختن تخم مرغ ها اضافه کنید و تفت دهید ، مقدار سیر این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر میشود ، بجای پیاز از پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید ، این غذاهم با نان و هم با برنج سرو میشود.
پیاز داغ شکل خوبی به این غذا نمیده مخصوصا چون من پیاز داغ دوست ندارم میشه عصاره پیاز بریزم؟