طرز تهیه شکلات فاندانت
-
امتیاز دهید
-
4.6 از 14

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 12
مواد لازم برای شکلات فاندانت
- شکلات تخته ای تلخ 100 گرم
- تخم مرغ کامل 2 عدد
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- کره 100 گرم
- شکر 2/3 لیوان
- آرد 2/3 لیوان
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شکلات فاندانت
طرز تهیه : فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شکلات را خرد کنید و به همراه کره درون کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب ( روش بن ماری ) قرار دهید تا نرم شوند سپس پودر کاکائو را اضافه و خوب مخلوط کنید.
داخل کاسه ای 2 تخم مرغ کامل ، 2 زرده تخم مرغ و شکر بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس مخلوط شکلات و کره را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند ، در ادامه آرد را کم کم روی مایه کیک الک کنید و با قاشق مخلوط نمایید ( مواد را زیاد هم نزنید ، در حدی که مخلوط شوند کافیست ).
تمام سطح داخلی قالب های فنجانی را چرب کنید و آرد بپاشید ( حتی دیواره های قالب ) ، مایه کیک را درون قالب ها بریزید ( حدود 12 قالب برای این مقدار مواد لازم است ) و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه بپزید ( قسمت بیرونی این کیک منسجم اما قسمت داخلی آن شل است).
کیک را سریع داخل ظرف برگردانید و به صورت داغ سرو کنید ، فاندانت شکلات را میتوان به تنهایی سرو نمود اما اغلب فاندانت به همراه بستنی ، خامه و میوه های شیرین و … سرو میشود.
نکته : تا 2/3 قالب را از مایه کیک پر کنید چون پس از پخت حجم آن بیشتر میشود ، در صورت تمایل میتوانید برای داشتن طعم های متفاوت پودر دارچین یا پودر قهوه فوری به آرد خود اضافه کنید ، برای طعمی بهتر و لذیذتر پیشنهاد میشود از شکلات تخته ای 70 درصد به بالا استفاده کنید.
خیلی عالییییییییییییییییییییی
استعدادتون در وب سازی عالیه میپرستمتون
ممنون دوست عزیز لطف دارید 🙂
جاتون خالی من این را چند ماه پیش درست کردم، واقعا محشره، اصلا نمی تونم بگم چقدر خوشمزه میشه، فقط افرادی که مثل خودم دیوونه شکلات هستن می فهمن من چی می گم….
من میفهمم چی میگی عزیزم چون خودمم عاشق شکلات و قهوه ام 🙂
سلام دستتون درد نکنه فقط در مورد قالبش یه توضیحی بدید که از چه قالب های دیگری میشه استفاده کرد.
خواهش میکنم لادن جان ، عزیزم از هر قالبی که تحمل حرارت رو داشته باشه میتونی استفاده کنی 🙂
وای من عاشق شکلاتم، نیلو جون مرسی عزیزم ک باعث میشی جلوی خانواده شوهر حرفها واسه گفتن داشته باشم!عاشقتم،شکلاتی زیاد بزار،حرف نداره سایتت.
ممنون عزیزم . خوشحالم خوشت اومده 🙂
دمت گرم
سلامت باشی 🙂
مرسی از راهنماییت عزیزم.من با ارد گندم درست میکنم امیدوارم که خوب بشه.
خواهش میکنم مریم جان ، امیدوارم خوب در بیاد 🙂
سلام.اردی که باید استفاده کنم حتما باید ارد شیرینی باشه؟این مقدار مواد چند تا لیوان میشه؟
از آردهای دیگه هم میتونی استفاده کنی مریم جان ، مقدار مواد رو میتونی از بخش ” ترفندهای آشپزی » مقیاس های اندازه گیری مواد غذایی ” تبدیل کنی ، البته من داخل پست قرار دادم مقدارش رو 🙂
بسیار عالی وکامل بود ازتون متشکرم امیدوارم در کارتون موفق باشید
ممنون سپیده جان از همراهیت 🙂
بسیار عالی و کامل بود ازتون متشکرم امیدوارم در کارتون موفق باشید
ممنون سپیده جان ، منم برات بهترین هارو آرزو میکنم 🙂
شکلات فاندانت وانیل وپکینگ پودر نمیخواهد؟
سارا جان اگه تو دستورش داشت حتما میذاشتم ، به جای وانیل هم پودر قهوه داره 🙂
goooooooooooooooooooooooooooooooood
ممنون واقعا عالیه
ممنون سارا جان 🙂
سلام ببخشید نمیشه فاندانت شکلات رو با ماکروفر درست کرد؟اگه میشه دستورشو بگید.مررررسی
عزیزم من تا بحال امتحان نکردم ، اما میتونی قالبهارو داخل مایکروفر با قدرت 100% و به مدت 3-2 دقیقه قرار بدی چون کیک شکلاتی هم به همین روش درست میشه ، میتونی 1 قالب رو بذاری ببینی چطور میشه بعد زمان درستش که دستت اومد بقیه قالبهارو هم بذاری عزیزم 🙂
سلام دوست خوبم ممنون خیلی خوب بود میشه بگید این فاندانت شکلاتو خودتون درست کردید یا عکساشو ازجای دیگه گذاشتید؟؟؟میخوام بدونم با این دستور دقیقا همینجوری درمیاد ؟؟
ممنونم ، تصاویر از سایت خارجی گرفته شده ، بله همینجوری در میاد گلم 🙂
سلام میزان های گفته شده برای سرو چند فوندانت است؟
عزیزم بستگی به قالب داره ، فکر میکنم حدود 5 – 8 کیک میده 🙂
خوبه