حلوا، جزو دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مراسم‌های مذهبی و سفره‌های افطار پخته می‌شود. کدبانوهای ایرانی حلوای نذری و حلوای مجلسی را با انواع آردها درست می‌کنند.

آرد برنج، یکی از انواع آردهایی هست که می‌شود برای پخت حلوا استفاده کرد. اینجا قصد داریم طرز تهیه حلوای آرد برنج را آموزش دهیم که نسبت به حلوای آرد گندم، بافت لطیف‌تری دارد. استفاده از زعفران نیز در تهیه این حلوا، عطر و بویی دلپذیر و جذاب به آن می‌دهد.

حلوای آرد برنج علاوه بر طعم و عطر فوق‌العاده، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. آرد برنج، یکی از آردهای مغذی با ارزش غذایی بالاست و املاح معدنی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین ب6، آهن، منیزیم، پروتئین، فسفر، مس و روی دارد.

همچنین این آرد مقداری زیادی فیبر دارد که با پایین آوردن کلسترول و قند خون موجب حفظ سلامت قلب می‌شود. پاک‌سازی کبد، درمان یبوست و تقویت پوست از دیگر مزایای آرد برنج برای سلامتی است.

 

طرز تهیه حلوای برنج خانگی

 

مرحله اول

درون قابلمه‌ای شکر و آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا مخلوط آب و شکر کمی بجوشد. سپس گلاب و زعفران را به مخلوط شکر و آب بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

حلوا

مرحله دوم

قابلمه دیگری را روی حرارت ملایم قرار دهید. داخل قابلمه روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، آرد برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد طلایی شود (آرد باید کمی سرخ شود اما مراقب باشید نسوزد).حلوا زرد

محله سوم

پس از اینکه آرد برنج در روغن تفت داده شد، کم‌کم شربت را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود؛ آن‌قدر مخلوط کنید تا حلوا خودش را بگیرد و جمع شود. سپس، حلوا را  درون ظرف بریزید و با خلال پسته، پودر نارگیل و ... تزیین کنید.

طرز تهیه حلوای آرد برنج

 

نکات طلایی در تهیه حلوای آرد برنج

-در صورتی که گلاب در دسترس نداشتید، می‌توانید از هل کوبیده یا وانیل استفاده کنید.

-در مدت زمانی که حلوا را آماده می‌کنید حرارت باید ملایم باشد.

-اگر حلوا در مرحله آخر سرخ شدنش به روغن نیفتاد، مقداری روغن به آن اضافه کنید.

-بهتر است در پخت حلوای آرد برنج در زمستان از روغن مایع و در تابستان از روغن جامد استفاده نمایید.

 

سخن آخر

آرد برنج، یکی از انواع آردهایی هست که برای پخت حلوا استفاده می‌شود. حلوای آرد برنج نسبت به حلوای آرد گندم، بافت لطیف‌تری دارد و سرشار از مواد مغذی است. استفاده از زعفران نیز در این حلوا به آن عطر و بویی فوق‌العاده می‌دهد.

برای درست کردن حلوای آرد برنج درون قابلمه‌ای شکر و آب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس، گلاب و زعفران را به مخلوط شکر و آب بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. در قابلمه دیگری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

سپس، آرد برنج را در روغن داغ‌شده بریزید و تفت دهید. پس از طلایی شدن آرد برنج کم‌کم، شربت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حلوا به روغن بیفتد. حلوای آرد برنج را در ظرف بریزید و با خلال پسته، پودر نارگیل و... تزیین کنید.