طرز تهیه حلوای آرد برنج
-
امتیاز دهید
-
3.1 از 395

-
- زمان پخت
- دقیقه
مواد لازم برای حلوای آرد برنج
- آرد برنج 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- آب 2 لیوان
- گلاب 1 لیوان
- زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
حلوای آرد برنج
طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. درون قابلمه شکر و آب بریزید و مخلوط کنید. بگذارید مخلوط آب و شکر کمی بجوشد. سپس گلاب و زعفران را اضافه نمائید و از روی حرارت بردارید.
قابلمه دیگری را روی حرارت ملایم قرار دهید. درون قابلمه روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن آرد برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد طلایی شود ( آرد باید کمی سرخ شود اما مراقب باشید نسوزد ).
پس از اینکه آرد برنج درون روغن تفت داده شد میتوانید کم کم شربت را اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود ، انقدر مخلوط کنید تا حلوا خودش را بگیرد و جمع شود سپس درون ظرف بریزید و با خلال پسته و … تزئین کنید.
نکته ها : در صورتی که گلاب در دسترس نداشتید میتوانید از هل کوبیده یا وانیل استفاده کنید ، در مدت زمانی که حلوا را آماده میکنید حرارت باید ملایم باشد.
من حلوا رو درست کردم ولی دونه دونه شد لطیف مثل توی عکس نشد. میشه راهنمایی کنید
میتونید آرد رو الک کنید قبلش. در ضمن حلوا رو مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
سپاسگزارم خوب بود.
سلام من درست کردم جالب نبود .. یکم زبر بود و اینکه پر روغن بود بازم تشکر
با سلام و تشکر از دستور پخت صحییح و عالیتان واقعا با این روش درست کردن حلوا خیلی راحت حلوای آرد برنجی درست کرده بسیار عالی و خوشمزه شد سالم باشید و انشاله دربه روز آوری سایتان موفق و پیروز باشید و همیشه بتوانید دستور غذاهای خوشمزه را در سایت بگذارید ممنون از شما
حرف نداره
سلام ببخشیدروغن نوشته1/2یعنی یک الی دولیوانه؟
نه
یعنی نصف لیوان
تشکر بابت این دستور . تشکر
ممنونم ازتون بابت دستور حلوایی که به ما گفتین و ماهم درست کردیم.
واقعا خوشمزه شد.
نوش جان…باعث خوشحالی ماست 🙂
مرسی
سلام.من طعم این حلوا رو خیلی دوست دارم ولی دستورشو نمیدونستم.سپاسگزارم.ضمنا کارتون حرف نداره.عااااااااااااالیه!
سلام ، ممنون آزاده جان لطف داری ، امیدوارم خوشت بیاد 🙂
سلام واقعا ممنون از دستورهای ساده و خوشمزه ای که تهیه کردین ، من هر روز یکی از این غذاها رو دوست میکنم
ممنون مهدیه جان ، خوشحالم مطالب سایت رو دوست داری 🙂
ممنون از راهنمایی شما ایا میشه اول آردو تف داد بعد روغن اضافه کرد؟
خواهش میکنم ، رویا جان ارد برنج نیاز به تفت نداره و میتونی همونطوری به روغن داغ اضافه اش کنی 🙂
عزیزم درست کردم خیلی خوب شد.دستت درد نکنه با این دستورات خوب غذایی.
خوشحالم عزیزم 🙂
با سلام . من امروز اولین بارم بود که به این سایت شما برخورد کردم و خیلی خوشم اومد از ذوق و سلیقه تون . واقعا که جای تحسین داره . خیلی دوست دارم که همیشه آشپزیم خوب باشه و لذت ببرم از دستپخت خودم و البته تزیین غذا که جای خودشو داره . امیدوارم که موفق باشید . خوشحال میشم به ایمیل من پیام بدید و روش تزیین کار رو هم برام بیان کنید . با تشکر
ممنون خاطره جان ، هدف منم همینه که دوستان خوبی مثل شما بتونن استفاده کنن و در کنار خانواده لذت ببرن ، عزیزم تزیین حلوا و … در بخش تزیینات مواد غذایی هست که میتونی مراجعه کنی … بزودی انجمن هم راه میفته و خوشحال میشم اونجا هم ببینمت 🙂