طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 11

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای خورشت ازگیل ژاپنی
- ازگیل ژاپنی 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 3 حبه
- زیره سیاه 2 قاشق چایخوری
- ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
- تخم خردل 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- سرکه سیب 1 لیوان
- شکر 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
خورشت ازگیل ژاپنی
طرز تهیه : ازگیل ها را بشویید و پوست بکنید و هسته ها را خارج کنید. سپس ازگیل ها را خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس زیره ، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر خرد شده و ازگیل های خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
پس از 10 دقیقه 2 لیوان آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت 30 دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, 100 غذای خوشمزه ساده برای نهار [ناهار]
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع خورشت ایرانی
- مواد لازم : ازگیل, ادویه کاری, پیاز, تخم خردل, زنجبیل, زیره, سرکه سیب, سیر, شکر
برا تهیه این خورش میشه از چاشنی خوراک باکاری هم استفاده کرد
ممنون مائده جان 🙂
سلام. نیلوفر جان بی زحمت نحوه تمیز کردن “کنگر” و دستور پخت “خورشت کنگر” را هم بذار چون هرچی گشتم در سایتت نبود
حتما عزیزم ، برات میذارم 🙂