طرز تهیه لقمه مرغ با طعم سیر
-
امتیاز دهید
-
4 از 73

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 16 نفر
مواد لازم برای لقمه مرغ با طعم سیر
- سینه مرغ 2 عدد
- روغن زیتون 1/2 فنجان
- سیر رنده شده 4 حبه
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
- خرده نان 1/2 فنجان
- فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
لقمه مرغ با طعم سیر
طرز تهیه: سینه های مرغ را به قطعات مکعبی لقمه ای خرد کنید. آنها را در یک کاسه عمیق بیندازید.
در ظرفی دیگر، روغن زیتون، سیر و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید. سپس آنها را روی مرغ بریزید. روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه مارینه کنید.( 30 دقیقه مرغ به مواد آغشته شود.)
فر را تا دمای 240 درجه سانتی گراد گرم کنید.
فلفل قرمز و خرده نان را باهم مخلوط کنید. قطعات مرغ را از روغن زیتون بیرون بیاورید و درون خرده های نان بغلتانید. لقمه های مرغ را روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای رنگ شوند.
۶ دیدگاه برای طرز تهیه لقمه مرغ با طعم سیر
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: پیش غذا,پیش غذا با مرغ,چیکن گارلیک,غذا با مرغ,فینگرفود,فینگرفود با مرغ,فینگرفود برای مهمانی,فینگرفود مرغ,لقمه مرغ با طعم سیر,مرغ سیر دار
سلام. سوال خانم یا آقای سلمی سوال منم هست، ممنون میشم راهنمایی کنی نیلوفر بانو جان.
جوابشون رو دادم عزیزم. بله میشه از پودر سوخاری هم استفاده کرد. یا میتونید خودتون در منزل تهیه کنید.
سلام وقت بخیر
ممنون از زحماتتون
ببخشید میتونیم به جای خرده نان از پودر سوخاری استفاده کنیم ?
منظور از خرده نان , وسط نان ساندویچی هست که خشک شده?
بله میتونید مغز نان ساندویچی رو خشک و پودر کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید. از طرز تهیه پودر سوخاری با طعم سبزیجات هم میتونید کمک بگیرید.
سلام ….یه سوال داشتم با ماکرویو چطوری این غذا تهیه کنیم؟
با مایکرویو نمیشه آرزو جان