طرز تهیه پاستا مدیترانه ای
-
امتیاز دهید
-
3.1 از 21

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای پاستا مدیترانه ای
- پاستا 1 بسته
- ژامبون دودی 3 ورق
- فیله مرغ پخته شده 500 گرم
- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده 500 گرم
- رزماری خشک 1/4 قاشق چایخوری
- پنیرفتا خرد شده 1/3 فنجان
- زیتون سیاه بدون هسته 2/3 فنجان
- آرتیشو یا کنگر فرنگی خرد شده (به دلخواه)
- روغن زیتون
- نمک، فلفل و آبلیمو
اطلاعات مواد مغذی
-
625 کالری
-
26.6 گرم چربی
-
50.8 گرم کربوهیدارت
-
45.3 گرم پروتئین
پاستا مرغ به سبک مدیترانه ای
طرز تهیه: یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و 1 قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد. پاستا را 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
ژامبون دودی را نوار نوار ببرید و آنها را در یک تابه نچسب کمی تفت دهید تا کمی ترد شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید. به دلخواه کمی نمک و فلفل به مرغ بزنید و آنها را داخل تابه بریزید. گوجه فرنگی و رزماری را نیز اضافه کنید. مواد را به مدت 20 دقیقه باهم تفت دهید.
پنیر فتا و زیتون را به محتویات تابه اضافه کنید و پس از ایکه آنها را کمی با مخلوط کردید، پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی همه مواد خوب داغ شدند، انها را در بشقاب سرو بریزید. اگر دوست داشتید می توانید برای هضم بهتر غذا، کمی روغن زیتون یا کنجد روی غذا بریزید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی، پاستا و لازانیا
- مواد لازم : ادویه, پاستا, زیتون
بدون دیدگاه.