طرز تهیه کرپ فرانسوی
-
امتیاز دهید
-
3.5 از 161

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 7 عدد
مواد لازم برای کرپ فرانسوی
- آرد 1 پیمانه
- شکر 2 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 1 و 1/4 پیمانه
- کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
- کره، پودر قند و میوه به دلخواه برای سرو
اطلاعات مواد مغذی
-
94 کالری
-
4.1 گرم چربی
-
10.3 گرم کربوهیدرات
-
4 گرم پروتئین
تهیه کرپ فرانسوی به سادگی پنکیک است و شباهت زیادی هم به آن دارد. اما کرپ نازک تر است و حتی میتوان میان آن از مواد گوشتی استفاده کرد. بر خلاف پنکیک، مایه کرپ نباید هیچ گلوله ای داشته باشد. بنابراین میتوانید مواد را با همزن یا مخلوط کن بزنید ولی در صورتی که این وسایل در دسترس شما نیستند یا اصلاً حوصله شستن آنها را ندارید میتوانید با همزن دستی مواد را خوب بزنید و در آخر مایه را از صافی رد کنید. در اینجا هم از همین روش استفاده شده. چون بالاخره شستن صافی راحت تر است!
کرپ معمولاً به عنوان صبحانه سرو میشود و در این صورت روی آن از کره یا کره بادام زمینی با انواع مواد شیرین مثل پودر قند، مربا، عسل یا سس شکلات و خامه استفاده میشود. انواع میوه مثل موز و توت فرنگی هم به کرپ فرانسوی طعم بسیار خوبی میدهند. اما از کرپ میتوان در وعده های دیگر هم مثل نان همراه گوشت یا سبزیجات استفاده کرد. در این صورت بهتر است به جای دو قاشق چایخوری از یک قاشق شکر در کرپ استفاده کنید یا آن را کاملاً حذف کنید.
طرز تهیه کرپ فرانسوی
مرحله اول:
آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید. تخم مرغ و شیر و کره آب شده را هم اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
مرحله دوم:
بعد از این که مایه را خوب مخلوط و تا جای ممکن یکدست کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
بهتر است در این مرحله روی مایه را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
مرحله سوم:
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
مرحله چهارم:
کرپ به سرعت میپزد. بعد از 30 ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید و همین کار را برای مایه باقیمانده هم تکرار کنید.
صبر کنید کرپ ها خنک شوند، سپس وسط آنها مواد دلخواه خود را بریزید.
روش سرو اول:
روی کرپ کره یا سس دلخواه (مثلاً سس شکلات) را بریزید و پخش کنید. آن را دو بار تا بزنید و سپس رویش پودر قند بپاشید.
روش سرو دوم:
مواد و میوه های دلخواه را وسط کرپ بریزید و آن را رول کنید.
منظور از 2 قاشق کره 2 قاشق غذاخوری هست
بله
ارد چی