طرز تهیه کوفته مرغ با سس تند
دسته بندی: کباب و کوفته | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
4.8 از 13

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای کوفته مرغ با سس تند
- سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
- برنج پخته سرد 1 لیوان
- تخم مرغ درشت 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 2 لیوان
- خامه ترش یا ماست 1/4 لیوان
- نمک و فلفل قرمز مقدار لازم
- جعفری برای تزیین
کوفته مرغ با سس خامه تند
طرز تهیه : پیاز رنده شده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شده و چسبندگی مناسبی پیدا کنند.
داخل کاسه ای کمی آرد بریزید. سپس با دست از مایه کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و در ارد بغلطانید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس کناری قرار دهید تا کوفته ها سرد شوند.
داخل همان ماهیتابه ای که کوفته ها را سرخ کرده اید 2 قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پس از اینکه کره ذوب شد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود. سپس 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
پس از اینکه سس غلیظ شد خامه ترش ، نمک و فلفل اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرید. سپس کوفته ها را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا کوفته ها گرم شوند ( دقت کنید که کوفته ها در زمان اضافه شدن به سس سرد باشند ) ؛ کوفته های آماده را در ظرف بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
سلام من تاحالا کوفته درست نکردم وبلد نیستم میخواستم بدونم اردی که می گویید چه ارد هست میشه راهنمایی کنید مرسی
سلام ممنون از سایت فوق العادتون ؛تنها سایت اشپزیی کامل و خوبی که دیدم ؛خدا قوت همیشه سلامت و تندرست باشید
سلام گناز جان. ممنون از لطفت 🙂
سلام خیلی ممنون از دستور های غذایی خوبتون.یه سوال داشتم .خامه ترش رو از کجا میشه تهیه کرد و اینکه میشه کلا از دستور حذفش کرد؟
طرز تهیه خامه ترش
سلام.سینه مرغ باید پخته بشه بعد چرخ بشه یا نپخته؟
سلام ، زهرا جان مرغ خام رو چرخ کنید ، اغلب فروشگاه ها مرغ چرخ شده بسته بندی دارن 🙂