طرز تهیه اسنک قارچ و جعفری
دسته بندی: اسنک و تست پیش غذا و فینگر فود | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
3.9 از 7

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 5 نفر
مواد لازم برای اسنک قارچ و جعفری
- قارچ 250 گرم
- سیر 5 حبه
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- نان تست 10 عدد
- جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم

اسنک قارچ و جعفری
طرز تهیه : روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به سیر اضافه نمایید. حرارت را را زیاد کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید. حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود ( میتوانید روی نان ها را با روغن زیتون یا روغن با طعم سیر برس بکشید ).
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید. مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.
- برای: 5 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود
- مواد لازم : آبلیمو, جعفری, روغن زیتون, سیر, قارچ, نان تست
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: اسنک,اسنک قارچ,انواع اسنک,انواع پیش غذا,پیش غذا با قارچ,تست قارچ,خوراک قارچ,دستور تهیه اسنک,رسپی اسنک,غذای فوری,قارچ,نان تست
جدیدترین دستورهای آشپزی
بروزترین دستور آشپزی
محبوب ترین غذاها
- طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
- طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه پیراشکی دونات با سس شکلاتی
- طرز تهیه حلوای تیره
- طرز تهیه همبرگر مخصوص
- طرز تهیه بامیه رمضان
- طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
- طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
- طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- طرز تهیه ذرت مکزیکی
- طرز تهیه ژله خرده شیشه
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری
- طرز تهیه کیک دو رنگ
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک ساده وانیلی
- طرز تهیه کوفته تبریزی
- طرز تهیه کباب کوبیده سنتی
- طرز تهیه دسر تیرامیسو
بدون دیدگاه.