طرز تهیه پاستا پروانه ای پنیری
-
امتیاز دهید
-
3.7 از 18

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای پاستا پروانه ای پنیری
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پنیر پیتزا 1 لیوان
- نخود فرنگی 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- پاستای پروانه ای 300 گرم
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- آویشن مقدار لازم
پاستا پروانه ای پنیری
طرز تهیه : پاستای پروانه ای را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ( مقداری آب درون قابلمه بریزید. سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید و پس از 10 – 15 دقیقه آبکشی کنید ).
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ، آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه و با حرارت ملایم مخلوط کنید.
ماهیتابه ای را چرب کنید و لایه لایه داخل قابلمه را با پاستا پروانه ای ، سس گوشت ، نخود فرنگی و پنیر رنده شده پر کنید ، در انتها مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید سپس ماهیتابه را 30 – 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پاستا آماده شود.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی، پاستا و لازانیا
- مواد لازم : آویشن, پاستا, پنیر پیتزا, پیاز, رب گوجه فرنگی, گوشت چرخکرده
۱۱ دیدگاه برای طرز تهیه پاستا پروانه ای پنیری
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: پاستا ایتالیایی,پاستا با گوشت,پاستا پنیری,پاستا خانگی,زود فود,غذای سریع,فارفاله,فارفاله پنیری,فارفاله گوشت و پنیر,فست فود,ماکارونی با سویا,ماکارونی با گوشت,ماکارونی پنیری
ممنون از شما
مرحله اخر باید دم بشه ماکارونی؟
باید ماکارونی رو دم کنیم
ممنون از شما
باید ماکارونی دم بشه
دمت گرم خوشمزه شد????????
نوش جان!
سلام خیلی خوب بود مرسی فقط ای کاش مشخص میکردید که این میزان مواد برای چند نفر هست.
بهار جان دستورهای سایت برای 4 – 6 نفر مناسبه 🙂
بسیار عالی
ممنون هدی جان