طرز تهیه سوپ جو و قارچ
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 234

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سوپ جو و قارچ
- جو 1/2 لیوان
- قارچ خرد شده 2 لیوان
- هویج 3 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1 لیوان
- جعفری خرد شده 1/2 لیوان
- سینه مرغ 1 عدد
- سیر 2 حبه
- خامه 5 قاشق غذاخوری
مواد اصلی سوپ جو و قارچ (یا سوپ مرغ و قارچ) عبارتند از سینه مرغ، جو و قارچ. انواع سوپ جو به صورت قرمز و سفید تهیه میشوند. دستوری که در ادامه میخوانید مربوط به نوعی سوپ جو سفید هست که در آن از شیر و خامه استفاده شده. برای دستور تهیه سوپ جو قرمز به پست مربوط به آن مراجعه کنید و نکات مربوط به تهیه سوپ جو را بخوانید.
طرز تهیه سوپ جو و قارچ:
درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید. سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ). برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.
نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.
بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.
سلام گلم ببخشید من الان پیاز ریختم چیکارکنم؟کمکم کنید
دستور که پیاز نداشت 🤷♀️
ولی ایرادی نداره میتونید مرغ رو با پیاز هم بپزید.
بسیار عالی شد ممنون از راهنماییتون
ketabkhone-ch@
ممنون از راهنماییتون یه سوپ بسیار خوشمزه_ البته من خامه نریخته و چند قطره آبلیمو اضافه کردم
سلام من دارم برای اولین بار این سوپ درست میکنم امیدوارم خوب بشه
سلام ببخشید جو تو دو ساعت میپزه
سلام عزیزم. بله حتی زودتر از این هم ممکنه. جو زمانی آماده هست که حجمش حدودا سه برابر شده باشه و نرم شده باشه اما زیر دندون بیاد.
سلام ببخشید تو دو ساعت جو میپزه؟ ؟؟
تشکرم لطفا مطالبتان را برایم ایمیل کنید .آشکده مادر جون قائم شهر – مازندران مرسی
خواهش می کنم، در قسمت پایین سایت سمت چپ، ایمیل خودتون رو توی کادر خبر نامه وارد کنید تا روزانه مطالب براتون ارسال بشه
من بیشتر اوقات از دستورهی پخت شما استفاده میکنم وغذا خیلی خوش مزه میشه ….با تشکر فراوان
جای خوشحالی داره که همیشه از این دستورا استفاده می کنی امیدوارم روز به روز غذاهای خوشمزه تری درست کنی :)))
خیلی ممنون از راهنمایی خوب شما.
خواهش می کنم نجمه جان 🙂
دستور هاتون خیلی خوبه بیشتر اوقات از وب شما استفاده میکنم
خواهش می کنم، باعث خوشحالی منه 🙂
سلام خسته نباشی نیلوفرخانم من تازه الان برنامه اشپزی شمارودیدم میشه اشپزیتون روواسه ایمیل منم بفرستین ممنون میشم البته زیادهم ازکامپیوتربلدنیستم مگه خودمون نمیتونیم بنویسیم شماپاکش میکنید اگه عضوسایتتون نباشیم
سلام ، ممنونم … شما در خبرنامه سایت عضو شید مطالب براتون ایمیل میشه … نه چرا حذف کنم ؟! در انجمن میتونید مطلب ارسال کنید 🙂
سلام نیلوفرجون.سال نو مبارک،امیدوارم سال 94 برای شما سالی سرشار از سلامتی و موفقیت باشه و در کنار خانواده وعزیزانت شاد باشی.عزیزم اگه امکانش هست در قسمت آش و سوپ، سوپ پای مرغ رو هم قرار بدید،تااز این غذای سالم بی بهره نمونیم. ممنون از تمام زحماتی که میکشی………
سلام.ممنون از آموزش سوپ عالیتون.من درست کردمش البته نخود فرنگی هم ریختم.معرکه شد یه دنیا ممنون.
این مقدار مواد برای چند نفر هستش؟این سوپ پیاز نیاز نداره؟
مریم جان دستورات سایت اغلب برای 4 نفر مناسبه ، پیاز نباید بریزی چون طعم سوپ رو خراب میکنه عزیزم 🙂
نیلوفر جان عالی شدممنون .
این مقدار برا چند نفره؟
عزیزم بستگی به شما داره که چقدر میل کنید ! البته دستورات سایت اغلب برای 4 نفر مناسبه 🙂
پس سیر چی شد ؟
دوست خوبم با دقت بخونید متوجه میشید سیر چی شد ! سیر بهمراه هویج و جعفری اضافه میشه !
پختم.خیلی خوب شد.بسیارممنون.فقط سیر جزو موادش بود ولی در دستورش استفاده نشد.بالاخره سیر میخاد یا نه؟
نوش جان کتایون عزیز ، سیر باید داخل سوپ ریخته شه به همین راحتی 😉
خیلی عالی بود
ممنون عزیزم 🙂
سلام نمیشه سوپ جو رو بدون شیر و خامه پخت؟؟؟؟آخه سوپ با شیر و خامه خوشمزه نمیشه!!!
چرا نمیشه عزیزم ؟! میتونی به جای شیر و خامه از رب گوجه فرنگی و آبلیمو استفاده کنی ، ولی در مورد مزه اش باید بگم من خودم خیلی سوپ جو با شیر و خامه دوست دارم 🙂
ممنون از زحمات شما
ممنون عزیزم 🙂
سلام
خوبی فهیمه جان ؟ 🙂
سلام نیلوفرجون،یه خواهشی ازت وبقیه داشتم دعاکنیداین ماه حامله بشم اخه یک ساله اقدام کردم نشدم،توروخدابرام دعاکنید،این ماه داروخوردم،ای خداکمکم کن،ممنون میشم دعام کنید
فهیمه عزیزم از ته دل دعا میکنم به مراد دلت برسی … نگران نباش 🙂
سلام ممنون بابت توضیحات خوبتون فقط در سوپ بالا 5 قاشق خامه چی شد؟
خواهش میکنم ، خامه اخر کار و قبل از سرو به سوپ اضافه میشه ، الان تصحیح میکنم و ممنون که یاداوری کردی 🙂
سلام،میشه بدونم شماکجاتشریف دارید؟ببخشیدک من کنجکاوم،بعدشغلتون؟
عزیزم من تهران هستم . شغل اصلیم گرافیست و طراح وب سایت ، بخش بالای صفحه درباره من توضیحات کاملی از خودم نوشتم عزیزم 😉
با عرض سلام و ادب . مطالب سایت بسیار متنوع ومفید است . من که خیلی بهره بردم و از زحمات شما بینهایت سپاسگزارم . موفق و موید باشید . مهتا از بروجرد
ازت ممنونم مهتا جان ، خیلی خوشحالم که از تمام نقاط ایران دوستان خوبی مثل شما دارم 😉
شما بفرمایید شام رو هم میبینید ؟ میخوام بدونم جیگر
گاهی اوقات عزیزم 😀
سلام بانو خانم عزیز ، میشه طرز تهیه چند نوع دسر روآموزش بدید؟
به مرور اضافه میشه فهیمه جان 😉
سلام ، خسته نباشی نیلوفر بانو جان ، چیکار کنم که شامی رو وقتی سرخ کنم نجسبه ، گلم ممنون
فهیمه جان اول اینکه روغن باید داغ داغ باشه ، روغن به اندازه کافی باشه ، قبل از قرار دادن شامی دستت رو به تخم مرغ اغشته کن بعد شامی رو فرم بده و داخل ماهیتابه بذار ، حتب میتونی بجای تخم مرغ به کمی ارد هم اغشته اش کنی تا نچسبه عزیزم 🙂
اگه از جو بخوام استفاده کنم چی ؟ بعد با رب میخوام بدونم چطوریه ؟ ممنون
فهیمه جان جو معمولی هم میتونی استفاده کنی فقط باید از چند ساعت قبل جو رو خیس بدی ، اگر هم بخوای رب بریزی باید شیر و خامه رو حذف کنی ، بجای شیر کمی ابلیمو و بجای خامه هم 1 قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کن عزیزم 🙂
خوبه ممنونم خوشمزه بود
نوش جونت 😉
درست نکردمش هنوز فکرمیکنم خوشمزه بشه مرسی از توضیحت.اما سیر این وسط چی میشه؟
ناهید جان سیر هم میتونی رنده کنی و سرخ کنی اضافه کنی و هم درسته بندازی تو سوپ تا بپزه و له بشه 🙂