کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی
طرز تهیه : نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه شیر یا خامه و خرماهای بدون پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ، باقی مانده بادام و شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید.
روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید ، قالب را 1 - 2 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : این دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و ... نیز استفاده کنید.
دیدگاه های ثبت شده
کیکی که اموزش دادید خیلی خوب بود چون نیاز به پختن وشکر نداشت
ممنونم و امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد