طرز تهیه کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی
-
امتیاز دهید
-
4.5 از 27

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی
- پودر نارگیل 1 لیوان
- مغز بادام 1 لیوان
- جو پرک 1/2 لیوان
- خرمای بدون هسته 10 عدد
- شیر یا خامه 1/4 لیوان
- شکلات رنده شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 1/4 لیوان
- روغن مایع یا روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- عسل 4 قاشق غذاخوری
کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی
طرز تهیه : نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه شیر یا خامه و خرماهای بدون پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ، باقی مانده بادام و شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید.
روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید ، قالب را 1 – 2 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : این دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و … نیز استفاده کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع دسر
- مواد لازم : بادام, پودر کاکائو, پودر نارگیل, جو پرک, خامه, خرما, روغن, عسل
کیکی که اموزش دادید خیلی خوب بود چون نیاز به پختن وشکر نداشت
ممنونم و امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد