طرز تهیه سالاد کلم و لبو
دسته بندی: سالاد و اردور | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
3.9 از 16

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای سالاد کلم و لبو
- کلم قرمز کوچک 1 عدد
- لبو بزرگ 1 عدد
- هویج متوسط 2 عدد
- پیاز چه خرد شده 1/2 پیمانه
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- نخود فرنگی 1 پیمانه
- مواد سس
- خردل 2 قاشق چایخوری
- 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری
- 1/2 بوته سیر
- روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
در بین انواع مختلف پیش غذا، سالادها از جمله پرطرفدارترین و سالم ترین ساده و نوع اون ها به حساب میان که برای درست کردنشون محدودیت چندانی نداریم و تقریبا با ترکیب انواع مواد غذایی به ویژه انواع سبزیجات می تونیم سالاد های خوشمزه و لذیذ تهیه کنیم. سالاد هایی مثل سالاد کاهو، سالاد کلم، سالاد سزار از جمله سالاد های خوشمزه و شناخته شده برای ما هستن که در طول سال ممکنه بارها تهیه و سروشون کنیم. اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه یا زمستانه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره.
سالاد کلم و لبو سالاد خوشرنگ و خوشمزه ایه که به راحتی میتونید اون رو تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید و همچنین این سالاد به دلیل داشتن لبو و سبزیجات رنگی سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که برای تقویت و بالا بردن ایمنی بدن خیلی موثر و مفیده.
در ادامه متن مراحل تهیه سالاد کلم و لبوی خوشمزه رو با هم می خونیم.
طرز تهیه سالاد کلم و لبو
مرحله اول:
تمام سبزیجات را خرد یا رنده کنید.
مرحله دوم:
سیب زمینی را به وسیله رنده، رنده کنید(سیب زمینی بهتر است به شکل رشته ای و نازک درآید تا حالت ترد و چیپسی داشته باشد اما شما می توانید آن را به شکل خلالی نازک هم برش بزنید و سرخ کنید.)
مرحله سوم:
سیب زمینی را در یک دستمال حوله ای بریزید تا آب آن به خوبی گرفته و برای سرخ کردن آماده شود.
مرحله چهارم:
روغن را در تابه بریزید و پس از داغ شدن، سیب زمینی را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.(می توان برای خوشرنگ تر شدن کمی زردچوبه به سیب زمینی در حال سرخ شدن اضافه کرد)
مرحله پنجم:
سبزیجات آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو بریزید و با سس مخصوص خردل سرو کنید.
تهیه سس خردل برای سالاد کلم و لبو
مرحله اول:
سیر را رنده کنید.
مرحله دوم:
تمام مواد را در میکسر بریزید و به خوبی بزنید تا سس سالاد کلم و لبو آماده شود.
نکات کلیدی تهیه سالاد کلم و لبو
-در تهیه سس سالاد از هر ماده و سبزیجاتی مانند مایونز، ادویه های گوناگون، جعفری و.. می توان استفاده کرد.
اگر دوست دارید می توانید لبو را نیم پز کنید و یا کاملا بپزید.
همراهان عزیز خوشحال می شویم سالاد کلم و لبو را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.
سلام خوبید خسته نباشید با این سایت محشرتون ، فقط حیف که بعضی از دستورهای غذایی عکس مراحل شون کمه ، موفق باشید در تمام مراحل زندگی
ممنون درنا جان ، عزیزم سعی کردم تصاویری که میذارم کاملا گویا باشه و بدلیل سرعت پایین اینترنت در بعضی نقاط نمیشه صفحه رو پر از عکس کرد وگرنه خودمم دوست داشتم کلی عکس از مراحل کار بذارم ، تو هم موفق باشی 🙂