پاستای سوسیس اسپایسی
-
امتیاز دهید
-
4 از 23

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای پاستای سوسیس اسپایسی
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سوسیس دودی 450 گرم
- پیاز خرد شده نگینی 1 و ½ پیمانه
- سیر له شده 2 حبه
- عصاره مرغ 1 عدد
- رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
- خامه پر چرب ½ پیمانه
- پاستا پنه 250 گرم
- نمک ½ قاشق چایخوری
- فلفل ½ قاشق چایخوری
- پنیر موزورلا رنده شده 1 پیمانه
- پیازچه خرد شده 1/3 پیمانه
- پاستای سوسیس اسپایسی
پاستای سوسیس اسپایسی
پاستای سوسیس اسپایسی بسیار خوشمزه و هوس برانگیز است و در عین حال تهیه آن بسیار آسان است. همه مراحل تهیه در یک تابه انجام میشود. در مرحله اول، تابه روی گاز قرار میگیرد و سس پاستا و خود آن آماده میشوند. در مرحله دوم تابه در فر قرار میگیرد تا پنیر آب شود. چه چیزی خوشمزه تر از پاستای سوسیس با طعم فوقالعاده پنیر و کمی خامه تازه!
طرز تهیه: ابتدا روغن زیتون را در تابهای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا کمی داغ شود. سپس سوسیس حلقه شده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ قهوهای روشن درآیند (حدود ۴ دقیقه). سیر را هم اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید تا عطر و طعم سیر را بگیرد.
عصاره مرغ را در دو لیوان آب گرم حل کنید سپس آن را به همراه رب گوجه فرنگی، پاستا، نمک و فلفل به محتویات تابه اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید به جوش بیاید. سپس درب تابه را ببندید و شعله را کم کنید.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه که پاستا نرم شد، تابه را از روی شعله بردارید و نصف پیمانه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه پنیر را به همراه پیازچه خرد شده روی سطح تابه بپاشید. حال، ظرف را در فر قرار دهید و شعله بالایی فر را روشن کنید و صبر کنید تا پنیر آب شود و روی آن طلایی رنگ و حبابی شود.
نکته: اگر از خامه پاستوریزه استفاده میکنید، آب آن را حتماً جدا کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: غذای نهار, شام
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی، پاستا و لازانیا
- مواد لازم : پاستا, پنیر موزارلا, پیازچه, خامه, رب گوجه فرنگی, نمک و فلفل
بدون دیدگاه.