شیرینی پسته ای شکلاتی
کره 90 گرم . آرد 180 گرم . پسته 100 گرم . تخم مرغ 1 عدد . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 80 گرم . شکلات تخته ای سفید یا سیاه 100 گرم . عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ پسته ها را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شود ( نیازی به پودر شدن پسته نمیباشد ).
کره نرم شده و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس به نوبت شکر ، پسته خرد شده ، مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل و در مرحله آخر شکلات خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن هر ماده خوب مخلوط کنید سپس ماده بعدی را اضافه کنید ) ، خمیر را داخل ظرف در بسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و کمی سطح انها را با دست فشار دهید تا صاف شوند سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 - 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند ، پس از پخت سینی را کناری قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند.
میتوانید شیرینی را به همین صورت ساده سرو کنید یا با شکلات تخته ای اب شده و مقداری پسته تزیین کنید ، این شیرینی ها تا چند روز با کیفیتی خوب قابل مصرف میباشند.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸