طرز تهیه لازانیا لقمه ای پنیری
دسته بندی: ماکارونی | پاستا | لازانیا | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
4.1 از 9

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای لازانیا لقمه ای پنیری
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- سیر 3 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- سس ماکارونی 1 فنجان
- پنیر خامه ای 2 بسته
- پنیر ریکوتا 2 فنجان
- پیاز 2 عدد
- لازانیا یا خمیر فیلو مقدار لازم

لازانیا لقمه ای پنیری
طرز تهیه : پیاز خرد شده و مقداری روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.
سس ماکارونی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سس جذب مواد شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
لازانیا را با توجه به دستور روی بسته بندی آماده کنید ( ورقه های لازانیا را داخل آب جوش بریزید و پس از مدت زمان تعیین شده ابکشی کنید ) اگر ورقه های لازانیای شما مستطیل شکل است پس از آبکشی با قیجی بصورت مربع برش دهید.
داخل قالب های فنجانی را چرب کنید. یک ورقه لازانیا درون هر قالب قرار دهید ، پنیر خامه ای را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با قاشق مقداری از پنیر در مرکز هر ورقه بگذارید سپس کمی از مایه گوشتی روی پنیر بریزید.
روی مایه گوشتی کمی پنیر ریکوتای رنده شده بریزید و ورقه دیگری روی آن قرار دهید ، مجدد کمی پنیر خامه ای ، مایه گوشتی و کمی پنیر ریکوتا بریزید و به این ترتیب با 2 لایه لازانیا و مایه گوشتی قالب را پر کنید.
قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه پنیر روی لازانیا ذوب شد و لبه های لازانیا برشته شد آماده سرو میباشد.
نکته ها : لازانیا فنجانی یا لازانیا لقمه ای دارای بافت بیرونی ترد و بافت داخلی نرمی میباشد ، سریع آماده شده و مناسب برای وعده عصرانه یا شام است. میتوانید بجای لازانیا از ورقه های خمیر فیلو هم استفاده کنید ، میتوانید بجای پنیر ریکوتا از پنیر موزارلا ، پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه استفاده کنید. گوشت را میتوانید با سویا جایگزین کنید یا از ترکیب مساوی گوشت و سویا استفاده نمائید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, عصرانه, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : پنیر خامه ای, پنیر ریکوتا, پیاز, سیر, فلفل دلمه ای, گوشت چرخکرده, لازانیا
۱۷ دیدگاه برای طرز تهیه لازانیا لقمه ای پنیری
دستور آشپزی های مرتبط
جدیدترین دستورهای آشپزی
بروزترین دستور آشپزی
محبوب ترین غذاها
- طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
- طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه پیراشکی دونات با سس شکلاتی
- طرز تهیه حلوای تیره
- طرز تهیه همبرگر مخصوص
- طرز تهیه بامیه رمضان
- طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
- طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
- طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- طرز تهیه ذرت مکزیکی
- طرز تهیه ژله خرده شیشه
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک دو رنگ
- طرز تهیه کیک ساده وانیلی
- طرز تهیه کوفته تبریزی
- طرز تهیه کباب کوبیده سنتی
- طرز تهیه دسر تیرامیسو
سلام جالب بود
با تشکر بسیار عالى بود
سلام . ببخشید ورقه های لازانیا کمی ضخیم هستند و جالب نمیشود که از آن برای لازانیای لقمه ای استفاده شود و همین طور که در نکته بالا اشاره شده که خمیر فیلو را جایگزین آن کنید لطفا طرز تهیه ی آن را بنویسید.با تشکر
یکتا جان شما درست کن چون اصلا جای نگرانی نیست ، خمیر فیلو هم به صورت بسته بندی در بازار به فروش میرسه که میتونی تهیه اش کنی
سلام واقعا به خاطر اینهمه زحمتی که کشیدین و دستور غذاهای مختلف رو در اختیار ما قرار دادید ازتون ممنونم . بی نظیرید. وب سایتتون معرکه ست.موفق باشید
سلام این بهترین غذایی بود که درست کرده بودم واقعا ممنون
قربونت نرگس جان ، خوشحالم از اینکه مفید بوده عزیزم
روش بسیار زیبایی را ارائه داده اید چون نیازی به برش ندارد ممنونم
ونوشه جان خوشحالم که راضی بودی 😉
نیلوفر جان میشه راهنمایی بفرمایید , پنیر خامه ای چند گرم نیازه؟
هدی جان شما 200 گرم پنیر خامه ای بریز
کاش بتونم همینطور خوشگل درست کنم
میتونی عزیزم ، یکم دقت میخواد 😉
بسیار جالب وشیک است ممنون از ارایه طرحهای زیبایتان
ممنون ونوشه عزیزم
من میدونم که خیلی خوشمزه می شه می شه با خمیر فیلو هم درستش کرد
بله مژِی جون ، با خمیر فیلو هم میشه عزیزم