طرز تهیه سالاد قارچ و جعفری
-
امتیاز دهید
-
4.3 از 7

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای سالاد قارچ و جعفری
- قارچ 400 گرم
- جعفری تازه خرد شده 1/2 لیوان
- پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
- آبلیموی تازه 1/4 لیوان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون 1/4 لیوان
سالاد قارچ و جعفری
طرز تهیه : قارچ ها را بشویید و خوب خشک کنید ( قارچ ها را به نوبت بشویید و خشک کنید تا رطوبت جذب قارچ ها نشود.پیشنهاد میشود قارچ ها به جای شسته شدن با دستمال مرطوب تمیز شوند ).
قارچ ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه و خوب مخلوط کنید و سرو نمایید.
نکته ها : اندازه قارچ ها سلیقه ای میباشد . برای طعم بهتر از آبلیموی تازه استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : آبلیمو, پنیر پارمزان, جعفری, قارچ
۲ دیدگاه برای طرز تهیه سالاد قارچ و جعفری
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: انواع سالاد,جعفری,رسپی سالاد,سالاد,سالاد ایتالیایی,سالاد پنیر پارمزان,سالاد جعفری,سالاد سبزیجات,سالاد قارچ,سالاد قارچ و پنیر,سالاد قارچ و جعفری,قارچ
این چه دستور پخته؟ من الان موندم قارچها رو با روغن زیتون سرخ کردی یا همینطور خام مخلوط شده؟ هان
سلام.
قارچ رو خام استفاده کنید.